Döntsd el te, ki nyerje meg a Való Világot!

Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence -
finálé VV Robin Való Világ 7 VV7 Való Világ VV Dennis VV Dóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este három villalakónak indul a ValóVilág7 nyertese címért. Győzzön Dennis, a villa nyúlférfija, aki becsületesen végigszexelt három hónapot a tündérfalvi Fannival? Vagy Dóri, aki minden este egy kis pucérsággal szolgált a (férfi)nézőknek? Esetleg Robin, a nők kedvence, a tisztességes fiú?

A játék elején nem is sejtettük, hogy pont ez a három játékos kerülhet a legjobbak közé.

Dóri párbaj nélkül jutott el idáig, senkivel nem volt komolyabb konfliktusa, háttérbe húzódva töltötte napjait, kivéve persze, ha előkerült a szeszes üveg. Kalandokba nem igazán keveredett: a játék elején Lacival környékezték egymást néhány napig, Robin is próbálkozott nála, illetve Dórinak tetszett meg néhány percre Gáspár Laci. A jófiú Robin udvariasan udvarolt Dórinak, de helyette az utolsó héten Anettet sikerült becserkésznie.

Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

Viták és üvöltözés nélkül vitte végig a játékot Robin, pont úgy, ahogy az ötödik széria Csabája.

Dennist gyakorlatilag közösülni láthattuk legtöbbször, a villa boglyas hajú nyúlnőjével, Fannival. Egy-egy veszekedésben részt vett, de lakótársai szerint nem gyakran "állt bele a konfliktusba". Beköltözésekor szakított barátnőjével, a villaléte alatt pedig kiderült, van egy kislánya.

Szerinted kinek kellene megnyerni a játékot?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.