"Kár, hogy pont úgy üvöltözött, amikor megnyerte, mint Dennis" - Így fogadták VV Robin győzelmét a kommentelők

VV Robin Való Világ 7 VV7 VV Dennis kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este kiderült, Robin volt a legszimpatikusabb a nézőknek, ő vihette el a ValóVilág 7 fődíját. A közösségi oldalak kommentelői vegyes érzelmekkel fogadták a fiú sikerét. Összeszedtünk néhány hozzászólást. Íme. 

"A legjobb pasi nyerte meg! Tisztességes, rendes és megérdemelte!" - ünnepli Robint az egyik rajongója.

"Rooooobin! Igen, ezt a pillanatot vártam az eleje óta! Örülök, hogy nem mutogattad a micsodádat, mint az a gyökér, és ezzel bebizonyítottad, hogy rendes férfiak is vannak még."

"Szomorú, hogy megnyerte Robin, és nem láthatjuk újra a VV8-ban a cuki kis pofiját."

Forrás: RTLKLUB

Persze nem volt felhőtlen Robin győzelmének fogadtatása. A pozitív üzenetek mellett negatívakat is kapott bőven. Néhány ellenrajongó összeesküvés-elméletet gyártott, mások csak egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy Robin nyerte meg a játékot.

"Pffff, tuti, hogy nem volt közjegyző!" - támadja Dennis egyik rajongója a csatornát a ValóVilág Facebook-oldalán. "Kérjük vissza a fizetős SMS-t, jobb volt, hogy nem tud minden hülye szavazni." - írja egy kommentelő.

"De hát ez a csávó csak aludt. Minimum, hogy adjon egy millát Dennisnek, aki megérdemelte volna" - javasolja egy Dennis-rajongó a győztesnek.

"Én is vártam volna Robinkát, mint Anett. Egy újdonsült milliomost ki ne várna?" - vetette fel a gondolatot egy rosszakaró...

"Kár, hogy pont úgy üvöltözött, amikor megnyerte, mint Dennis... Klón!"

VV Zsuzsa nem ment el a fináléra - Vajon ennyire nem érdekli, ki nyer?http://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-zsuzsa-nem-jelent-meg-a-jatek-finalejan.htmlVV Zsuzsa nem jelent meg exlakótársai végső megmérettetésére. TV + BulvárOrigoMi már tudjuk, ki nyeri A Dalt!http://www.life.hu/bulvar/20150227-szavazas-melyik-zenekar-nyeri-a-dal-cimu-musort-es-jut-ki-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlEgyre közeledik A Dal döntője, hamarosan eldől, melyik zenekar képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Vajon ki lesz a kedvenc?TV + Bulvár--Szeretnéd, ha ezekkel a körmökkel simogatna a szexi DJ?http://www.life.hu/bulvar/20150226-vv-seherezade-fotojan-lenott-vastag-mukormok-lathatoak.htmlHűha, mik azok ott Seherezádé kezén? Igencsak furcsa karmokat villantott az exvillalakó, aki DJ-ként járja a világot.TV + Bulvár--Újabb lány dobta le a textilt az Éden Hotelben - Berki és Pamela elmondták róla a véleményükethttp://www.life.hu/bulvar/20150226-adri-az-eden-hotel-jatekosa-meztelenul-zuhanyzott.htmlAz Éden Éjjelben mutatta meg Berki és Pamela a "napi ciciadagot", ahogy a műsorvezető fogalmazott. Ezúttal Adri fürdött teljesen pucéran. TV + BulvárVV Maci megcsöcsörészte Baukó Éváthttp://www.life.hu/bulvar/20150226-vv-maci-a-valo-vilag-jatekosa-megfogta-bauko-eva-mellet.htmlVV Maci csak a súlyából vesztett egy keveset, a kujonságából viszont semennyit. A BeleValó adása előtt fogdosta meg Baukó Éva mellét. TV + BulvárMelyik VV-szereplő lennél? - Teszteld le!http://www.life.hu/bulvar/20150223-teszteld-melyik-valo-vilag-szereplo-lennel-a-finalistak-kozul.htmlVészesen a végéhez közeledik a ValóVilág hetedik szériája. Már csak négyen küzdenek a főnyereményért. Most letesztelheted, te melyik finalista lennél!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.