Összegyűltek a kommentfelhők Tóth Gabi feje fölött

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Tóth Gabi kampány mentor döntő Spoon Tóth Vera A Dal kommentek Mujahid Zoli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kommentelők kiakadtak Tóth Gabira, amiért az énekesnő nem egykori mentoráltajaiért, a Spoon együttesért kampányolt szombat este A Dal döntőjének időpontjában.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tóth Vera is Mujahid Zoliért kampányolt A Dal döntője alatt. A Tóth lányok nagy barátja az énekes, és mindketten úgy gondolták Zoli mellett teszik le a voksukat.

A rajongók azonban jelezték, Gabitól ez nem volt fair lépés, hiszen mentoráltja, a Spoon együttes is a döntőben volt, így illett volna értük is kiállnia.

„Csak gratulálni tudok, hogy leszarod a „fiaidat", akik szintén bejutottak, nem is értem, hogy tudod ezt tenni, hogy nem támogatod őket! Na mindegy. SPOON FOG KIJUTNI ÉS ÉN VELÜK TARTOK ÉS TÁMOGATOM ŐKET" – írta az egyik kommentelő, majd más hozzátette: „Gabinak csak addig volt érdekes a SPOON míg az X-Faktorban voltak".

Gabi egy hosszú kiírásban válaszolt a vádakra és próbálta tisztázni magát.

„Hihetetlen volt visszaolvasni ezt a sok meggondolatlan kommentet, amit a Mujahid Zoli barátom kampánya alatt olvastam. Kezdem onnan, hogy iszonyatosan büszke vagyok arra, hogy a Dal 4 legjobb döntőse közül 2 versenyző a mentoráltam volt, az X-Faktorban, egy pedig az én mentorom 12 évvel ezelőtt. Az hogy én ma kivételesen Mujahid Zolinak szurkoltam, az csak amiatt is volt, mert felmérve a versenyzők népszerűségét, úgy érzem, Zolinak volt ma erre a legnagyobb szüksége. Arról nem beszélve, hogy még sajnos nem volt lehetőségem neki kampányolni. Ugyanis ezt a csodálatos énekest senki nem becsülte meg ebben a szakmában" – ecsetelte Gabi az érveit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.