Sarka Kata megrémült egy kommenttől: "Ijesztő, hogy ilyen indulatokat váltok ki az emberekből"

Sarka Kata harag szereplés figyelem Hajdú Péter kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata nem kért a figyelemből, mégis sokat foglalkoznak vele az emberek, csupán azért, mert Hajdú Péter felesége. És néha ijesztő is lehet az indulat, amit kivált az emberekből. 

Ám nemcsak Kata kerül a figyelem középpontjába, hanem az egész család, és sokszor csak azon van a fókusz, mibe lehet belekötni. Sarka Katával a Borsonline újságírója beszélgetett gyereknevelésről, pénzről, a felé irányuló figyelemről.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kata többek között elmondta, hogy soha nem fekszenek le haraggal a párjával, valamint hogy vitáik általában a gyereknevelés miatt szoktak lenni:

"Amikor a gyerekekről van szó, nincs mindig egyetértés. Legszívesebben mindent megvennék nekik, de Peti szeret meghúzni egy határt, amiben igaza van. A gyerekekben is ki kell alakítani egy értékrendet. Peti például abban sem ért velem egyet, hogy Dávidka is kap ajándékokat Noncsi születésnapján, és fordítva, ez még egy vitatott ügy közöttünk."

Ám a legmeghökkentőbb Kata beszámolója volt egy olyan esetről, amikor később derült ki számára - egy kommentből -, hogy mekkora indulatot váltott egy ismeretlen emberből.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem tudnak a lelkembe gázolni. Egy régi hozzászólás nagyon megmaradt bennem. Az egyik kommentelő leírta, hogy előző nap milyen színű babakocsit toltam és milyen ruhát viseltem. Ő autóban ült, én meg előtte mentem át a zebrán, elgondolkodott rajta, hogy megálljon-e vagy gázt adjon. Ijesztő, hogy ilyen indulatokat váltok ki az emberekből. "

Eláruljuk, mit utál Sarka Kata a férjébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-sarka-kata-ezt-utalja-a-ferjeben-hajdu-peterben.htmlSarka Kata csak szuperlatívuszokban beszél szerető férjéről, gyermekei apjáról, Hajdú Péterről. Mégis sikerült kihúzni belőle, mit nem kedvel a párjában.TV + BulvárOrigoMint egy szépségkirálynő - megmutatta karcsú combját Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20150210-sarka-kata-ujabb-csodaszep-fotot-rakott-fel-magarol-facebook-oldalara.htmlSarka Kata legutóbb a Story-gálán tündökölt, most pedig a közösségi oldalának rajongóit hozta lázba egy-egy gyönyörű felvétellel.TV + Bulvár--Micsoda combok, micsoda szerkó - Sarka Kata rátalált az igazira?http://www.life.hu/bulvar/20150131-sarka-kata-egesz-furdoruhaban-is-szexi.htmlLéber Barbara fantasztikus alkotását öltötte magára Kata, és amilyen átlátszó a rafinált darab, olyan ultravékony és dögös benne a lány. Lehet irigykedni..... TV + Bulvár--Így nyaralnak a celebek: Sarka Kata és Hajdú Péter a Maldív-szigeteken pihenthttp://www.life.hu/bulvar/20150123-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-maldiv-szigeteken-nyaraltak.htmlAmíg Magyarországon a tél az úr, addig Hajdú Péter és Sarka Kata gyerekeikkel jó melegben, a Maldív-szigeteken vakációztak.TV + Bulvár--Micsoda fenék! Überbrutál popsit villantott Sarka Kata http://www.life.hu/bulvar/20150121-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-tokeletes-popsit-feneket-villantott-a-tengerparton.htmlMég csak év elején tartunk, de Sarka Kata máris tökéletes popsit villantott a Maldív-szigeteken. TV + Bulvár--A paradicsomban is sanyargatja magát Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20150116-sarka-kata-a-nyaralasan-is-dietazik.htmlBár volt, amikor Hajdú Péter is túl vékonynak találta Katát, és az olvasók szerint sem kellene tovább fogynia, jelenleg is diétázik a kétgyerekes anyuka. Szerintünk most irigylésre méltóan néz ki, nem hogy pár kiló, de több deka feleslag sincs rajta. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.