Bréking! VV Fanni nem szerelmes Dennisbe - Taktika volt csak a nagy l'amour?

Forrás: Sajtóklub/RTL/Barsony Bence -
Való Világ 7 Való Világ VV Dennis szerelem VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fanni elárulta, nem szerelem, ami közte és Dennis között alakult ki a villában. Dennis nem érti, Fanni mire gondol. 

"Szerelmes nem vagyok, mert az azért szerintem nagyon nagy szó, viszont kötődöm hozzá és szeretem. Beleszerettem valamilyen szinten, de szerelem az még nincs" - mondta a boglyaska a Blikk kamerájának.

Fanni egy kis szünetet szeretne tartani, ami alatt tisztázódhatna benne és Dennisben is, hogyan tovább.

Forrás: Sajtóklub/RTL/Barsony Bence

"Én ezt nem értem; hogy ha valakibe beleszeret, akkor az szerelem, de mindegy. Én imádom, szeretem Fannit. Elindult valami, amit kint szeretnék folytatni mindenféleképpen, és szerintem ki fog bontakozni ez az egész kapcsolat, csak rajtunk áll" - mondta a játék ezüstérmese, Dennis, aki zenei karriert tervez és letenné az érettségit is.

A villa másik szerelmespárja, Laci és Edina természetesen szexszel felejtették a villalétet, végre kamerák nélkül. Nem kell már sokat várnunk, hogy újabb karaktereket kukkolhassunk, hiszen ha minden igaz, jön a VV8.

Gondok voltak a szavazással a VV7 fináléjában - A csatorna nem tapasztalt hibáthttp://www.life.hu/bulvar/20150302-a-valo-vilag-7-finaleja-alatt-problema-volt-a-szavazassal-a-nezok-szerint.htmlA finálé alatt egy időre problémák léptek fel az ingyenes szavazóapplikációval néhány néző szerint. Az RTL nem tapasztalt hibát. TV + Bulvár"Kár, hogy pont úgy üvöltözött, amikor megnyerte, mint Dennis" - Így fogadták VV Robin győzelmét a kommentelőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150302-ezeket-irtak-a-kommentelok-vv-robin-gyozelme-utan.htmlVasárnap este kiderült, Robin volt a legszimpatikusabb a nézőknek, ő vihette el a ValóVilág 7 fődíját. A közösségi oldalak kommentelői vegyes érzelmekkel fogadták a fiú sikerét. Összeszedtünk néhány hozzászólást. Íme. TV + BulvárOrigoValóVilág 7: Aranyköpéseivel búcsúzunk Dennistől - Csak a második helyre volt elég a péniszmutogatáshttp://www.life.hu/bulvar/20150228-vv-dennis-a-valo-vilag-7-jatekosa-esett-ki-osszegyujtottuk-legjobb-pillanatait.htmlA VV7 hivatalos nyúlférfija, Dennis - sokak meglepetésére - a dobogó második helyén végzett a ValóVilág 7-ben. TV + Bulvár--"Duplán győztem" - Robin lett a Való Világ 7 nyertese, Anettet csókolta a finálénhttp://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-robin-lett-a-valo-vilag-7-gyoztese.htmlBár az adás elején még Dennis vezette a mezőnyt, az állás megfordult! A nők kedvence, Robin a nézők kedvence is lett. Ő vitte el a Való Világ 7 fődíját. TV + BulvárOrigoSzeretnéd, ha ezekkel a körmökkel simogatna a szexi DJ?http://www.life.hu/bulvar/20150226-vv-seherezade-fotojan-lenott-vastag-mukormok-lathatoak.htmlHűha, mik azok ott Seherezádé kezén? Igencsak furcsa karmokat villantott az exvillalakó, aki DJ-ként járja a világot.TV + Bulvár--Szexszel fogy VV Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150227-szexszel-fogy-vv-maci-allando-partnere-van.htmlMár 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.