Nkuya Sonia tagadja, hogy francia határőrök fogták el

francia Nkuya Sonia Sugarloaf rendőrség ellenőrzés határ gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elmondta, a múlt héten megjelent újságcikkekből annyi volt igaz, hogy a többi utashoz hasonlóan őket is leszállították a francia határátkelőnél.

Ahogy a Life.hu is megírta , Nkuya Sonia kálváriája azzal kezdődött, hogy bujkált kislányával, mert attól félt, volt párja elveszi tőle a csöppséget. Most újra felröppentek az énekesnővel kapcsolatban pletykák, miszerint a francia rendőrök egy határátlépésnél elkapták. Sonia ellen már régebben is körözést adtak ki, mert kislánya édesapjával nem tudtak megegyezni a gyerekelhelyezésről. Az énekesnő Londonból adott interjút az Aktívnak, hogy elmesélje, hol tart most a bonyolult ügy.

„Egyelőre még nem volt gyermek-elhelyezési per, mindkettőnknél egyenlő arányban lehet a kislány. A francia határellenőrzésnél pár órába telt, amíg ellenőrizték a papírjainkat, de mindent rendben találtak és elengedtek. Nem rabok voltunk a francia rendőrségen, hanem vendégek" – magyarázta Sonia, akivel nagyon udvariasan viselkedtek a rendőrök.

Bódi Sylvi ismét pucéran pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150304-bodi-sylvi-egykori-playmate-pucer-foton-pozolt-es-megmutatta-milyen-meztelen-valojaban.htmlA gyönyörű modell csupán egy szexi magas sarkút vett magára és kamera elé pattant. A pikáns fotón Sylvi igazi dívaként pózolt.TV + Bulvár--Álomnyaralás felsőfokon! Iszak Eszti szexi fotón pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150303-iszak-eszter-musorvezeto-a-fulop-szigeteken-nyaral-es-szexi-foton-pozolt.htmlA műsorvezető a Fülöp-szigetekre utazott, ahonnan szebbnél szebb fotókat posztol. Eszti fehér homokos partról, egy kókuszdió mellől üzent rajongóinak.TV + Bulvár--Fernando Alonso a McLarent okolja a balesetéérthttp://www.life.hu/bulvar/20150303-fernando-alonso-forma1-pilota-a-mclarent-okolja-baleseteert-ami-miatt-a-falnak-csapodott-egy-edzesen.htmlA pilóta nem elégedett a baleset vizsgálatának eredményével és továbbra is műszaki hibára gyanakszik.TV + Bulvár--VV Anett: "Nem Robin pénze kell, csak a szerelme"http://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-anett-nem-akarja-lehuzni-robint-a-vv-7-nyerteset.htmlSokan féltik a VV nyertesét, Robint új szerelmétől, VV Anettől. Attól, hogy a lány csak érdekből kezdett ki vele. Utánajártunk, mi az igazság.TV + Bulvár--Rákay Philip távozik a köztévétől – új kihívásokra vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150303-rakay-philip-a-mtva-intendans-programigazgatoja-tavozik-a-koztevetol-mert-uj-kihivasokra-vagyik.htmlNégy és fél év után távozik Rákay Philip az MTVA-tól, ahol szép sikereket ért el a műsorokkal, amelyek a nevéhez fűződnek.TV + Bulvár--Aleska Diamond életveszélyes mutatványra vállalkozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150302-aleska-diamond-egykori-pornoszineszno-eletveszelyes-mutatvanyra-valallkozott-akrobatanak-allt-a.htmlTíz méter magasban, biztosítókötél és védőháló nélkül tette próbára magát Aleska Diamond, aki megmutatta, milyen artista lenne.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.