Való Világ 7 VV Dennis szerelem VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Fanni szülei lányuk aktív, de meggondolatlan szexuális élete miatt nemrég még azt mondták, Dennis be se teheti a lábát a házukba, de most eljött a nap, megismerkedtek a fiúval, aki még virágot és pezsgőt is vitt a szülőknek.

" A mamám viccelődött a Dennisszel, jól fogadta, apukámmal már pertut is ittak. Kedvelik őt" -mesélte Fanni az RTL reggeli műsorában.

Bár szerelem még nem alakult ki a göndörke részéről, mert a férfiakban "úgy ámblokk cuzámmen" nem tud megbízni, és saját bevallása szerint egy kicsit még a villában érzi magát, hamarosan Dennis szüleit látogatják meg.

Ha már nagyon hiányoznak a villalakók, itt megnézheted a teljes videót:

Kóbor János: "Ép testhez ép lélek is kell" http://www.life.hu/bulvar/20150304-kobor-janos-az-omega-egyuttes-enekese-koncertre-keszul-meg-birja-az-iramot-ep-test-ep-lelek.html Az Omega az egykori Budai Ifjúsági Park emlékére a Budapest Parkban a zenekar legnagyobb slágereit felvonultató „beat-misét" celebrál május 30-án. A zenekar tagjai a hetedik X körül járnak, energiájuk viszont a fiatalokéval vetekszik. Hogyan csinálják? Kóbor Jánost, az együttes énekesét kérdeztük. TV + Bulvár -- VV Fannit többször bántalmazták - Ököllel ütötték és lábtörlővel is megverték http://www.life.hu/bulvar/20150305-vv-fannit-a-valo-vilag-7-jatekosat-exbaratja-tobbszor-is-megverte.html Fannit nagyon megviselte előző kapcsolata. Korábban is beszélt már exbarátjáról, aki többször is megütötte őt, most pedig újabb titkokat fedett fel. TV + Bulvár -- Nóci Stohl Andrást okolja derékba tört karrierjéért http://www.life.hu/bulvar/20150305-noci-czifra-noemi-az-rtl-klub-valovilag-egykori-musorvezetoje-stohl-andrast-okolja-amiert-kirugtak-a.html Az egykori műsorvezető bevallotta, annak idején Stohl András miatt rúgták ki az RTL Klubtól, így lett vége tévés karrierjének, TV + Bulvár Origo Így integet teljesen meztelenül a kamerába az Éden Hotel playmate-je http://www.life.hu/bulvar/20150304-eden-marianna-playmate-az-eden-hotel-jatekosa-meztelenul-zuhanyzik-es-integet.html Az Éden Hotel első csábítója, Marianna eldobta a gátlásait, ahogy a ruhát is. Teljesen pucéran integetett a kameráknak zuhanyzás közben. TV + Bulvár VV Anett: "Nem Robin pénze kell, csak a szerelme" http://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-anett-nem-akarja-lehuzni-robint-a-vv-7-nyerteset.html Sokan féltik a VV nyertesét, Robint új szerelmétől, VV Anettől. Attól, hogy a lány csak érdekből kezdett ki vele. Utánajártunk, mi az igazság. TV + Bulvár -- Fernando Alonso a McLarent okolja a balesetéért http://www.life.hu/bulvar/20150303-fernando-alonso-forma1-pilota-a-mclarent-okolja-baleseteert-ami-miatt-a-falnak-csapodott-egy-edzesen.html A pilóta nem elégedett a baleset vizsgálatának eredményével és továbbra is műszaki hibára gyanakszik. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.