VV Fannit többször bántalmazták - Ököllel ütötték és lábtörlővel is megverték

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
Való Világ 7 ütés VV Dennis bántalmazás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fannit nagyon megviselte előző kapcsolata. Korábban is beszélt már exbarátjáról, aki többször is megütötte őt, most pedig újabb titkokat fedett fel. 

Sokáig rettegésben élt Fanni volt párja mellett, mégis kitartott mellette, mert azt hitte, ha bántja a fiú, az azt jelenti, hogy szereti őt. A szülei nem szóltak bele a kapcsolatba, de eljött az a pont, hogy édesanyja felkereste a fiú anyját, hogy véget vessen az erőszaknak.

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Mikor Fanni beköltözött a villába, exbarátja elkezdett átjárni a lány szüleihez, hogy visszaszerezhesse, de természetesen Fanni soha többet nem akarja látni.

"Öklöst és pofont is kaptam, és az édesanyja is kicsit rám szállt, volt, hogy lábtörlővel vert meg. A szakításunk után mégis azt hittem, összejöhetünk, de ő már más nővel volt. Szerintem a barátnője most fogja megtudni, hogy átjárkált hozzánk, amíg én bent voltam a villában. Megmondom őszintén, Dennisnek sem nagyon beszéltem errôl a kapcsolatról. Szerencsére a lelki terrornak már egy éve vége, de még mindig nem tudtam teljesen feldolgozni" - mondta a volt villalakó a Borsnak.

Mi lesz Dennisszel és Fannival a VV után?

Minden villalakó új életet akar kezdeni, miután kijött a villából. De vajon sikerülhet nekik? Tudd meg, mit tervez Dennis a játék után, és vajon mi a sorsa a párnak?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.