Összeverték Cinthya Dictatort - Szomorú emlék a múltból

kinézet TV2 verés ütés extrém Cinthya Dictator Éden Éjjel gót
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos emléket hordozott eddig magában Cinthya, akit kamaszkorában egy csapat fiatal félholtra vert.

Nemrég megmutattuk, milyen extrém tinilány volt Cinthya Dictator. A különleges lány kinézete volt, akiknek szemet szúrt, ezért estek neki – írja a Bors.

Forrás: facebook/Cinthya Dictator Photography

„Már általános iskolában is vonzódtam az extrém dolgokhoz, de azon kívül, hogy fekete ruhákat hordtam, és festettem a hajam, nem voltam balhés gyerek. Nem ittam, anyuval mindent megbeszéltünk otthon, nem kellett miattam aggódni. Nem provokáltam senkit, erre az a lány hirtelen nekem esett a nyílt utcán, ütött és vert, a hajamat is kitépte. Egy barátnőm volt velem, de esélye sem volt segíteni, ugyanis négy-öt férfi volt a lánnyal, akik csak röhögtek rajtam, én pedig ájultan feküdtem a földön" – mesélte Cinthya, aki a Life.hu-nak elmesélte, mikor fordult meg a megítélése és azok, akik egykoron beszóltak neki, bántották és megverték, mitől változtak meg.

„Amikor az X-Faktor reklámarca lettem, ezek a típusú emberek, akik előtte bántottak azt mondták, 'ez az a csaj a tévéből' és megváltozott a megítélésem. Tetszett nekik, hogy a tévében látnak és hirtelen mindenki a barátom akart lenni" – mesélte Cinthya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.