Gáspár Győző daganat halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman a Facebookján tette közzé a szomorú hírt. Gáspár Győzőt nagyon megviseli a gyász, csupán az nyújt neki némi vigaszt, hogy el tudott búcsúzni édesanyjától. 

"Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett Édesanyám Gáspár Győzőné
2015. 03. 09-én tragikus hirtelenséggel elhunyt.SZERTLEK ANYU!!!" - írja a közösségi oldalon Győző, akinek az édesanyja súlyos rákbetegségben szenvedett.

"Nagyon bíztunk abban, hogy felépül. Amikor öt hónappal ezelőtt diagnosztizálták nála a tüdőrákot, azonnal elkezdtük a kezeléseket, de sajnos a betegség nagyon agresszív volt" - mondta el a Blikknek Győző. "Rövid időn belül átterjedt a májára és a veséjére is. Sugárkezelést kapott, majd kemoterápiát. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a kemó rettentően legyengítette, utána már nem volt az az erős asszony, akit én mindig is láttam benne. És bevallom, ez megrémített, úgyhogy annyit mondok, én soha nem vetném alá magam ilyen kezelésnek. A múlt héten még hazaengedték a kórházból, úgy volt, hogy hétfőtől újabb kezeléseket kap, de sajnos azt már nem érhette meg" - tette hozzá.

Forrás: TV2
Tóth Szabi: "Nem jelent problémát, hogy Sonia sokat tartózkodik Angliában"http://www.life.hu/bulvar/20150309-toth-szabi-a-sugarloaf-frontembere-szerint-nem-jelent-problemat-hogy-nkuya-sonia-sokat-tartozkodik.htmlNincs veszélyben a Sugarloaf, amelynek énekesnője, Nkuya Sonja jelenleg Angliában él. A zenekar vezetője, Tóth Szabi továbbra is számít az egykori megasztárosra. TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa megszólalt - Így látja a Bochkor-ügyethttp://www.life.hu/bulvar/20150309-demcsak-zsuzsa-bochkor-gabor-oninditos-poenkodasaval-kapcsolatban-megszolalt.htmlEgy kerekasztal-beszélgetésen vett részt a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, ahol a nők médiabeli szerepét vizsgálta beszélgetőtársaival. A közelmúltban Bochkor Gábor az Önindítóban poénkodott a nőket érintő erőszakkal kapcsolatban, melyben többek között Demcsák neve is felmerült. A műsorvezető először beszélt nyilvánosan az incidensről.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - Origo"...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság" http://www.life.hu/bulvar/20150306-bochkor-gaborek-a-music-fm-en-demcsak-zsuzsan-viccelodtek.htmlAz Önindító című rádióműsorban Bochkor Gáborék megváltoztatták az egyébként is meglehetősen szexista játékukat, és azt a kérdést tették fel a betelefonálónak, hogy a felsoroltak közül ki az, akit megütnének, és ki az, aki szőke.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoTüzes képek készültek Ördög Nóráról http://www.life.hu/bulvar/20150220-ordog-norarol-nanasi-pal-keszitett-tuzes-fotokat.htmlFérje, Nánási Pál fotóművész készített az egyik bulvármagazin számára csodás fotókat Ördög Nóráról. A képeket Az éhezők viadala című film ihlette és a fotózáson tűzzsonglőrök gondoskodtak az extrém háttérről.TV + Bulvár--Pszichiáter kezeli Hujber Ferithttp://www.life.hu/bulvar/20150213-hujber-ferenc-szineszt-pszichiater-kezeli.htmlA színésznek szakember segít feldolgozni a betegségéből fakadó lelki problémákat. Hujber Feri elhatározta, megpróbálja leküzdeni káros szenvedélyeit. TV + Bulvár--Szabó Zsófi: "Valentin-nap a BARÁTOMMAL"http://www.life.hu/bulvar/20150214-szabo-zsofi-barontis-gaborral-es-ungar-anikoval-valentin-napozott.htmlBaronits Gáborral és Ungár Anikóval vett részt egy zeneakadémiai koncerten Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője provokatív fotót posztolt. Nem, nem ÚGY provokatívat. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.