Takács Tamás fotó TV2 Mokka pucér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész a TV2 reggeli műsorában vendégeskedett, ahol többek között gyerekkoráról is sztorizgatott, amelyeket fotókkal illusztrált. 

Az énekes gyerekkoráról mesélt. Elmondta, hogy nagyon boldog és összetartó családban nőtt fel, ahol az egyetlen vitatéma az volt, hogy jazz- vagy komolyzenei koncertre menjenek-e. Viccesen hozzátette, ez az idill nem igazán alapozta meg rockerkarrierjét. A teljes beszélgetést az alábbi videóban láthatod, de ha csak Tamás meztelen babafotója érdekel, akkor azt 1:10-nél találod:

Többen is megmutatták már a babahájat

Cserpes Laura a Fem3 műsorába medencés fotóját vitte magával, Rózsa György elárulta, hogy aktmodellként kezdte pályafutását.

Hatalmas botrány tört ki egy galéria megnyitóján - Gitártörő Hörcher és Indián esett egymásnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150310-hatalmas-botranyt-tort-ki-egy-galeria-megnyitojan-horcher-laszlo-es-indian-esett-egymasnak.htmlA balhé egy belvárosi galériában tört ki, a zenei világ két ismert embere hajszál híján összeverekedett. TV + BulvárRTLKLUBGyőzike gyászol - Elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150310-elhunyt-gaspar-gyozo-edesanyja.htmlA showman a Facebookján tette közzé a szomorú hírt. Gáspár Győzőt nagyon megviseli a gyász, csupán az nyújt neki némi vigaszt, hogy el tudott búcsúzni édesanyjától. TV + BulvárOrigoTóth Szabi: "Nem jelent problémát, hogy Sonia sokat tartózkodik Angliában"http://www.life.hu/bulvar/20150309-toth-szabi-a-sugarloaf-frontembere-szerint-nem-jelent-problemat-hogy-nkuya-sonia-sokat-tartozkodik.htmlNincs veszélyben a Sugarloaf, amelynek énekesnője, Nkuya Sonja jelenleg Angliában él. A zenekar vezetője, Tóth Szabi továbbra is számít az egykori megasztárosra. TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa megszólalt - Így látja a Bochkor-ügyethttp://www.life.hu/bulvar/20150309-demcsak-zsuzsa-bochkor-gabor-oninditos-poenkodasaval-kapcsolatban-megszolalt.htmlEgy kerekasztal-beszélgetésen vett részt a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, ahol a nők médiabeli szerepét vizsgálta beszélgetőtársaival. A közelmúltban Bochkor Gábor az Önindítóban poénkodott a nőket érintő erőszakkal kapcsolatban, melyben többek között Demcsák neve is felmerült. A műsorvezető először beszélt nyilvánosan az incidensről.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoBulvárRAP Hegyi Rolival: "Annyi tortát kapott, hogy másfél évig jóllaknánk"http://www.life.hu/bulvar/20150221-bulvarrap-hegyi-rolival-sarka-katarol-conchita-wurstrol-liptai-claudiarol-aureliorol.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár--Rákóczi Feri: "Hibáztam" - Bocsánatot kért a Class FM-től a rádióshttp://www.life.hu/bulvar/20150220-rakoczi-feri-bocsanatot-kert-a-class-fm-tol.htmlMegbánta már Rákóczi Ferenc, hogy főnökei tudta nélkül reklámozott a Class FM műsorában. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.