Tóth Gabi kedvenc sorozatszereplőjének öltözött

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi X-Faktor Szulejmán sorozat Hürrem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szulejmán című sorozat Tóth Gabit is megihlette, aki Hürem szultánának öltözött.

Az énekesnő nem titkolja, odavan az RTL Klubon futó Szulejmán című sorozatért. Gabi közösségi oldalán osztotta meg azt a fotót, amelyen keleties fejpántot visel. A kép alá pedig odabiggyesztette szolidan, hogy Hürrem.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi
Muri Enikő kamerák előtt zokogotthttp://www.life.hu/bulvar/20150313-muri-eniko-enekesno-kamerak-elott-zokogott-amikor-kopaszra-maszkiroztak-a-fejet.htmlBátran vállalta a kopaszságot egy jó ügy érdekében Enikő, ám amikor meglátta magát, sírva fakadt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huNóci: „Édesanyám nyugtatóit kaptam be"http://www.life.hu/bulvar/20150313-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-valovilag-egykori-musorvezetojehajdu-peter-frizbi-cimu-musoraban.htmlA ValóVilág egykori műsorvezetője, Nóci, a Frizbiben Hajdú Péternek mesélt őszintén élete legfájdalmasabb pontjáról, amikor öngyilkosságot kísérelt meg.TV + BulvárOrigoMost van retus vagy nincs? - Bódi Sylvi így látjahttp://www.life.hu/bulvar/20150313-bodi-sylvi-modell-kiakadt-egy-rola-keszult-cikken.htmlA modell két fotóját hasonlította össze egy lap, ám Bódi Sylvi szerint semmi különbség nincs a két kép között, csupán az egyik profi fotó, a másik pedig nem.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huRubint Réka: "Norbi családanyának szánt, nem üzletasszonynak"http://www.life.hu/bulvar/20150312-rubint-reka-bevallotta-ferje-norbi-csaladanyanak-szanta-nem-uzletasszonynak.htmlRubint Réka egy éve már bevallotta a Life.hu-nak, hogy férje, Norbi évekig nem engedte saját erejéből érvényesülni. Rékára inkább a biztos háttér megteremtését, a családanya szerepét szánta. TV + BulvárOrigoHargitai Bea vajon apás szülésre készül?http://www.life.hu/bulvar/20150310-hargitai-bea-hetedik-honapban-jar-vajon-apas-szulesre-keszul.htmlJól érzi magát a hét hónapos terhes Hargitai Bea, aki tavaly szeptemberi esküvője előtt két nappal esett teherbe. A baba szépen cseperedik, Bea pedig lassan teljesen felkészült az anyaságra.TV + BulvárOrigoLiptai Claudia lehet a legnépszerűbb múzsa?!http://www.life.hu/bulvar/20150312-liptai-claudia-lehet-az-ev-embere-szavazason-a-legnepszerubb-muzsa.htmlIdén is megválasztja az év emberét a nyuszis magazin. A díjat azok kapják, akik kiállásuknak, habitusuknak és intelligenciájuknak köszönhetően példaképként szolgálhatnak. Ebben az évben a férfi jelöltek mellett a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.