Kelemen Anna arca már megint megváltozott - mi történhetett?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
plasztikai műtét fotó szépészeti beavatkozás Kelemen Anna változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kebelcsoda a közösségi oldalán posztolt fotót magáról, amin rá sem ismertünk. Vajon mi történhetett Annácska arcával?

Legutóbb botránykönyvével hívta fel magára a figyelmet Kelemen Anna, aki azóta nagyon megváltozott, pedig arról nem tudunk, hogy újabb szépészeti beavatkozáson esett volna át.... igaz nála minden megtörténhet.

Ilyen volt a könyvbemutatóján Annácska.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

És íme a most posztolt fotó. Szembetűnő a változás, nem?

Meglepetéspartin ünnepelte születésnapját Ábel Anitahttp://www.life.hu/bulvar/20150316-abel-anita-szineszno-meglepetespartin-unnepelte-szuletesnapjat-dobo-kataval-liptai-klaudiaval-d-toth.htmlSztárbarátnők és a menedzsmentje lepte meg a színésznőt egy közös csajos vacsorával a minap. Anitán látszott, hogy ennél nagyobb meglepetés nem is érhette volna.TV + Bulvár--Gigamelleket tolt az arcunkba VV Dórihttp://www.life.hu/bulvar/20150315-a-valovilag7-vv-dorija-gigamelleit-mutatja-a-facebookon.htmlProfilképet cserélt a Facebookján VV Dóri: vélhetően a férfirajongók nagy örömére. Megmutatjuk. TV + BulvárOrigoFélelem és rettegés a stúdióban - a Hungary's Got Talent válogatóján jártunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-az-rtl-klubon-osszel-indulo-hungary-s-got-talent-valogatojan-jartunk-volt-felelem-retteges-es.htmlAz RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának első válogatóján jártunk. Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkoztunk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKommentháború: Egymásnak estek Gombos Edina és Sebestyén Balázs rajongói a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-egymasnak-este-gombos-edina-es-sebestyen-balazs-rajongoi-a-facebookon.htmlAz elmúlt napok legnagyobb port kavaró címlapja az volt, amelyen a várandós Gombos Edina teljesen pucéron áll modellt. Ahogy a hírességeket, úgy a civileket is megosztotta az Aktív műsorvezetőjének fotója, és kommentcunamival árasztották el a netet. Mi is elolvasgattuk ezeket. TV + BulvárOrigoDeák Bill Gyula: "Csak a becsületem érdekel"http://www.life.hu/bulvar/20150314-megszuntette-a-koltsegvetesi-csalas-vetsegenek-gyanuja-miatt-meginditott-eljarast-az-v-es-xiii.htmlMegszüntette a költségvetési csalás vétségének gyanúja miatt megindított eljárást az V. és XIII. kerületi Ügyészség Deák Bill Gyulával szemben, mivel a nyomozás adatai alapján nem volt megállapítható a terhére rótt bűncselekmény elkövetése. TV + Bulvár--Csobot Adél: "Sokat sírtam a kritikák miatt"http://www.life.hu/bulvar/20150314-csobot-adel-sokat-sirt-a-kritikak-miatt-az-x-faktor-alatt.htmlAz RTL Klub kamerái előtt beszélt arról Csobot Adél, hogy volt, amikor nagyon nem viselte jól, hogy a közösségi oldalon negatív kritikát kap.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.