Így készül az Eurovíziós Dalfesztiválra Csemer Boogie

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
tervek Boggie Csemer Boglárka Eurovíziós Dalfesztivál Bécs A Dal 2015 verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csemer Boggie arról mesélt, hogyan néznek ki a napjai A Dal után, mik a tervei a jövőre nézve, illetve, hogyan készül az Eurovíziós Dalfesztiválra.

A Dal 2015 győztese számos feladattal találta magát szembe a dalválasztó verseny óta, hiszen párhuzamosan készül az Eurovízióra és folytatja második nagylemezét népszerűsítő magyarországi turnéját.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Kívülről talán nem látszik, de tengernyi kötelezettsége van annak, aki az országot képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon. Rengeteg munkám van, a hazai döntőt követően a megnövekedett médiaérdeklődés miatt a legtöbb időt a számítógép előtt töltöm, de természetesen a rengeteg időt töltök a próbateremben is. Bécsre egyelőre csak lelkiekben és az énekpróbákkal tudok készülni, jövő héten kezdődnek meg a célzottan Bécsre vonatkozó munkálatok. A produkciót fel kell állítani egy hatalmas, és teljesen más technikai felszereltséggel bíró színpadra. Már kaptunk látványterveket így már tudunk a végleges színpadképen is gondolkozni. Természetesen ez is folyamatos egyeztetést igényel. Szóval pihenésre most nincs és nem is lesz idő, gőzerővel dolgozunk. De ez így van jól és én nagyon élvezem" – meséli Boggie.

Boggie elmesélte, hogy az Eurovíziós színpad adottságai miatt dalának háttérvetítését biztosan meg kell majd változtatni, mert a kinti, hatalmas körszínpad nem lesz alkalmas arra, hogy átültessék az itthoni versenyre kitalált szófelhőre épülő koncepciót. Továbbá még az is elképzelhető, hogy egy magyar betét is kerül a dalba, de ez csakis attól függ, hogy sikerül-e a dalhoz illő szöveget készíteni,

Nagyinterjú Csemer Boggieval

„Békére vágyom... A világban, körülöttem és magamban egyaránt. Nem hiszem, hogy ezt a dalt magyarázni kellene. Nem is akarom. Nyilván túl fogom élni a bántásokat, mert nem vagyok gyenge, de azért most megvisel" – mondta Szily Nórának a Life.hu sztárszerzőjének Boggie.
Előkerült az első „aktfotó" Kelemen Annáról http://www.life.hu/bulvar/20150317-kelemen-annarol-playmaterol-elokerult-az-elso-aktfoto-amit-a-fem3cafe-musoraban-mutatott-meg.html Kelemen Anna megmutatta gyerekkori fényképeit a FEM3Caféban, még az első „aktfotó" is előkerült róla, ami Ibizán készült. TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Alsónacit villantott Csonka Bandi http://www.life.hu/bulvar/20150317-csonka-bandi-szinesz-alsonacit-villantott-eloadas-utan-az-oltozoben-amit-nemeth-kristof-megorokitett.html Jól megviccelte Csonka Andrást kollégája, Németh Kristóf, aki egy intim öltözői fotót posztolt a színészről. TV + Bulvár -- Igazi bombázó volt Karda Bea http://www.life.hu/bulvar/20150317-karda-bea-enekesno-a-fem3cafeban-megmutatta-igazi-bombazo-volt-fiatal-koraban-amikor-hajat-barnarol.html Karda Bea a Fem3Café adásában megmutatta szexi fotóit, és azt is elárulta, miért festette tizenéves korában szőkére barna fürtjeit. TV + Bulvár -- Újra a vádlottak padján Zalatnay Cini http://www.life.hu/bulvar/20150317-zalatnay-sarolta-enekesnot-ketmillios-csalassal-vadoljak-ujra-a-vadlottak-padjara-kerult.html Kétmillió forintos csalással vádolják Zalatnay Saroltát, akinek ügyében szerdán születhet döntés. TV + Bulvár RTLKLUB KERO már megint valami vadat álmodott http://www.life.hu/bulvar/20150317-kero-kerenyi-miklos-gabor-ismet-vadat-almodott.html KERO szó szerint vadat álmodott! Egy tevét szeretne felvinni a Szegedi Szabadtéri Színpadra, most keresi, hol talál megfelelő kétpuput. Szabó Győző pedig a hobbijának hódolhat az előadás alatt. TV + Bulvár -- Meglepetéspartin ünnepelte születésnapját Ábel Anita http://www.life.hu/bulvar/20150316-abel-anita-szineszno-meglepetespartin-unnepelte-szuletesnapjat-dobo-kataval-liptai-klaudiaval-d-toth.html Sztárbarátnők és a menedzsmentje lepte meg a színésznőt egy közös csajos vacsorával a minap. Anitán látszott, hogy ennél nagyobb meglepetés nem is érhette volna. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.