Igazi bombázó volt Karda Bea

Forrás: Fem3Café -
Karda Bea barna Fem3Café szőke énekesnő bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karda Bea a Fem3Café adásában megmutatta szexi fotóit, és azt is elárulta, miért festette tizenéves korában szőkére barna fürtjeit.

Karda Bea gyermekkoráról mesélt a Fem3 műsorában. Az énekesnő boldog kislány volt és szüleinek örökké hálás lesz ezért a harmonikus időszakért. Az énekesnő tehetsége korán megmutatkozott, az éneklés mellett balettozott és már ekkor tudta, színpadon a helye: arról álmodozott, hogy színésznő lesz.

Forrás: Fem3Café

„Nálam nem volt fiatalabb a táncdalfesztiválon, valahogy a színpad színészként nem jött az életemben, de a szórakoztatás, az éneklés az bevált" – mesélte Bea, aki hajszínét is megváltoztatta, amikor karrierje elkezdődött. „Barna hajú kislányból azért váltottam szőkére, mert a barna hajjal koravénnek éreztem magam" – magyarázta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.