Újabb fordulat a Koltai-perben: megdőlni látszik a fiktív filmgyártás vádja

Forrás: MTI -
Koltai Róbert vád Pogány Judit P. Koltai Gábor tárgyalás fordulat fiktív számlázás bíróság pénzmosás filmgyártás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koltai Róbert és Pogány Judit fiát, P. Koltai Gábort 2010-ben vádolták meg adócsalással, öt hónapon keresztül volt előzetes letartóztatásban milliárdos összegű fiktív számlázás és pénzmosás gyanúja miatt.

A Blikk információi szerint most jól alakulnak a dolgok a Koltai tulajdonában lévő Filmsziget Művészeti Kft. ügyvezető igazgatója, P. Koltai Gábor ügyében.

P. Koltai Gábor Forrás: MTI
Pamela Andersont "baba-sorozatgyilkossággal" vádoljákhttp://www.life.hu/csalad/20150316-pamela-anderson-volt-ferje-szerint-sorozatos-abortuszokon-esett-at.htmlPamela Anderson éppen válik férjétől, Rick Solomontól, aki azt állítja, a színésznő többször is abortuszon esett át.Család--Chippendale fiúkat macerált a három szupermodell, kihajították őket a klubbólhttp://www.life.hu/news/20150316-suki-waterhouse-t-cara-delevingne-t-es-georgia-may-jaggert-kidobtak-egy-sztriptizbarbol.htmlA három modell, Suki Waterhouse, Cara Delevingne és Georgina May Jagger olyat tett, amit úrihölgy sosem: chippendale fiúkat molesztáltak egy klubban. News--Diana volt szerelmének édesapját nemi erőszakkal vádoljákhttp://www.life.hu/drlife/20150217-diana-hercegno-volt-szerelmenek-apjat-nemi-eroszakkal-vadoljak.htmlA hercegnő halálának körülményei a mai napig kérdéseket vet fel Diana rajongóiban. Ám e pillanatban egykori szerelmének, Dodi Al-Fayed-nek édesapja került reflektorfénybe. Nemi erőszakkal vádolják a 86 éves férfit, Mohamed Al Fayed-et.Dr. LifeOrigoNem emelnek vádat Kállai-Saunders András ellenhttp://www.life.hu/bulvar/20141218-kallai-saunders-andras-ellen-nem-emel-vadat-at-ugyeszseg.htmlAhogy arról októberben a Life.hu beszámolt, András a közösségi oldalán osztott meg egy levelezést, amivel ártatlanságát szerette volna bizonyítani. Most úgy tűnik, az énekes jó híreket kapott a verekedése ügyében, az ügyészség ugyanis nem emel vádat ellene.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huÚjra a vádlottak padján Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/bulvar/20150317-zalatnay-sarolta-enekesnot-ketmillios-csalassal-vadoljak-ujra-a-vadlottak-padjara-kerult.htmlKétmillió forintos csalással vádolják Zalatnay Saroltát, akinek ügyében szerdán születhet döntés.TV + BulvárRTLKLUBKokainfogyasztással vádolják Gigi Hadidot – Kikelt magából a modellhttp://www.life.hu/news/20150316-gigi-hadid-modellt-kokainfogyasztassal-vadoljak-egy-fotoja-miatt.html„Vérig vagyok sértve" – írta Twitteren a modell, akit a Victoria's Secret Pink Spring Break eseményen kaptak lencsevégre meglehetősen gyanús pózban.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.