Leváltották az MTVA időjárás arcát – hova lett Reisz András?

MTVA időjárás-jelentés Reisz András Morning Show Class FM leváltás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorúan konstatáltuk, hogy nem láthatjuk többet az M1-n Reisz András meteorológust, akit Sebestyén Balázs szerda reggel a Morning Show-ban az MTVA egyik ikonikus arcának nevezett.

A jellegzetes dialektussal beszélő időjós, Reisz András eltűnt a megújuló MTVA képernyőjéről. A Class FM Morning Show-jában Balázs a következőképp kommentálta a műsorvezető hiányát. „Azért nem értem, mert nem mindegy, ki mondja, milyen idő lesz, ha valaki hitelt nyert és elhiszed neki, milyen idő lesz, azt miért nem tartják meg? Szerintem Reisz András az MTVA egyik arca volt, ezért nem értem, miért váltották le" – mondta Balázs.

Forrás: Facebook

Reisz András a Blikknek így kommentálta a történteket. „Nem tudom, hogy meddig tart ez az állapot. Az azonban tény, hogy ezentúl nem mi tájékoztatjuk a nézőket. Ugyanakkor konkrét szerződésbontás nem történt, ami azt jelenti, hogy akár más műsorokban is számítanak rám."

Megvan az ítélet a Zalatnay-ügybenhttp://www.life.hu/bulvar/20150318-zalatnay-saroltat-masfel-ev-bortonbuntetesre-es-harom-evre-felfuggesztve-iteltek.htmlKétmillió forintos csalással vádolták az énekesnőt, ügyét a Budaörsi Járásbíróság tárgyalta szerdán. Másfél évet kapott, három évre felfüggesztetve.TV + BulvárOrigoÍgy szavalt a 16 éves Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150318-tatar-csilla-a-petofi-tv-musorvezetoje-16-evesen-a-petofi-muzeumban-verseket-szavalt-es-elemzett.htmlAz MTVA műsorvezetője 16 évesen a Petőfi Múzeumban verseket szavalt és elemzett. Az archív felvételt a Petőfi TV-n láthattak a nézők, ahol Csilla mindenkit arra buzdított, most nyugodtan szóljanak be neki.TV + Bulvár--VV Éva visszatért a természetességhezhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-vv-eva-visszatert-a-termeszetesseghez.htmlBaukó Éva ismét változtatott a külsején, most viszont nem hozzátett, hanem elvett a mű dolgokból.TV + Bulvár--Végrendeletet írt Pataky Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20150318-pataky-attila-vegrendelete-szerint-minden-eddaval-kapcsolatos-dolgot-fiara-gergore-hagy.htmlA rockzenész legidősebb fiára, Gergőre hagy mindent, ami az Eddával összefügg.TV + Bulvár--Előkerült az első „aktfotó" Kelemen Annárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-kelemen-annarol-playmaterol-elokerult-az-elso-aktfoto-amit-a-fem3cafe-musoraban-mutatott-meg.htmlKelemen Anna megmutatta gyerekkori fényképeit a FEM3Caféban, még az első „aktfotó" is előkerült róla, ami Ibizán készült.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu18 éves koráig őrizgette a szüzességét VV Fannihttp://www.life.hu/bulvar/20150317-18-eves-koraig-orizgette-a-szuzesseget-vv-fanni.htmlMár nagykorú volt, amikor ágyba bújt barátjával a ValóVilág7 legviccesebb játékosa. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.