Gáspár Győző öccse, Zsolt padlóra került édesanyjuk halála miatt

Forrás: facebook/Édes Éles -
halál Gáspár Győző Gáspár Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Győzikét, de öccsét, Zsoltit is megviselte édesanyjuk, Marika néni halála. Annyira, hogy most már felkelni is képtelen. 

"Hajdú Péter Frizbi című mű­sorába vártak minket. Zsolti azonban képtelen volt felkelni, rá sem lehetett ismerni. Tisztességgel végigcsinálta az elmúlt napokat, de most feladta a lelke" - mondta el Győző a Borsnak.

Forrás: facebook/Édes Éles

Győző és Zsolti március elején temették el édesanyjukat, Marika nénit. A showman nagyon kiborult a temetésen.

A hírnévért mindent: VV Zsuzsa ingyen is vetkőzne http://www.life.hu/bulvar/20150323-vv-zsuzsa-az-rtl-klub-valovilag7-szereploje-ingyen-vetkozne-a-hirnevert-a-palyboyban.htmlA ValóVilág7 szexi anyukájának legnagyobb álma, hogy a Playboyban szerepelhessen. A vagány lány ingyen is vállalná a meztelenkedés. TV + BulvárOrigoMedveczky Ilona: „Akár meg is mérgezhetnek"http://www.life.hu/bulvar/20150319-medveczky-ilona-tancdiva-nem-kot-senkivel-eltartasi-szerzodest-mert-retteg-hogy-megmergezik.htmlA díva attól retteg, hogy eltennék láb alól, ha élettársi szerződést kötne valakivel, ezért inkább egyedül él és spórol.TV + BulvárOrigoZalatnay Sarolta: "Nem lehet, hogy visszakerüljek a börtönbe"http://www.life.hu/bulvar/20150320-zalatnay-sarolta-nem-lehetseges-hogy-visszakeruljek-a-bortonbe.htmlCini a héten első fokon egy év három hónapot kapott felfüggesztve három évre folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett csalás miatt. Egy alapítvány állítólag több részletben 1 millió kilencszázezer forintot adott neki kölcsön. Az énekesnő nem ezt az ítéletet várta, ügyvédje fellebbezett. Megkérdeztük, hogyan éli meg az ítéletet.TV + Bulvár--Gesztesi Károly: "Egy nagy hazugság az egész"http://www.life.hu/bulvar/20150323-gesztesi-karoly-felmondott-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban.htmlMegtörte a csendet Gesztesi Károly. A színész leszögezte, nem alkoholista, és hozzátette, ő mondott fel a TV2 produkciójában. TV + BulvárOrigoIstenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huBulváRAP: "Megszállta a netet Kiszel Tünde terhes fényképe"http://www.life.hu/bulvar/20150322-hegyi-roli-bulvarap-megszallta-a-netet-kiszel-tunde-terhes-fenykepe.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.