A hírnévért mindent: VV Zsuzsa ingyen is vetkőzne

Forrás: RTL 2 -
meztelenség ValóVilág7 Playboy vetkőzés VV Zsuzsa RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág7 szexi anyukájának legnagyobb álma, hogy a Playboyban szerepelhessen. A vagány lány ingyen is vállalná a meztelenkedést. 

VV Zsutól nem idegen a pucérkodás, hiszen egyszer már levetkőzött a villában a fényképezőgép előtt, ám akkor még nem mutatott meg mindent. Most viszont elszántan harcol, hogy címlapra kerülhessen – írja a Bors.

Forrás: RTL 2

„Lett egy menedzserem, megkértem, keresse fel a Playboyt, intézze el, hogy levetkőzhessek. Nem érdekel, hogy kapok-e érte pénzt, nekem megtiszteltetés lenne, ha rábólintanának, mert ez presztízskérdés" – árulta el a VV7 anyukája, aki csakis művészi képeket tud elképzelni.

„Már a helyszíneken is gondolkodtam. Lehet kint is, bent is, a természetben mondjuk nagyon tetszene. Sima lábnyitogatós fotókba nem mennék bele, de ismerve a magazint, ilyen szóba sem kerülhet, mert mindig igényes meztelen képek készülnek. Szerintem, ha felnő a fiam, neki is tetszeni fog, ízléses fotókat nem lehet számon kérni. Most egy kicsit belenyúlok mindenbe, mert sose lehet tudni, hogy mi jön be. Ha megmutathatnám magam a magazinban, biztosan beindulna a modellkarrierem" – mondta reménykedve a fekete hajú szépség.

Medveczky Ilona: „Akár meg is mérgezhetnek"http://www.life.hu/bulvar/20150319-medveczky-ilona-tancdiva-nem-kot-senkivel-eltartasi-szerzodest-mert-retteg-hogy-megmergezik.htmlA díva attól retteg, hogy eltennék láb alól, ha élettársi szerződést kötne valakivel, ezért inkább egyedül él és spórol.TV + BulvárOrigoZalatnay Sarolta: "Nem lehet, hogy visszakerüljek a börtönbe"http://www.life.hu/bulvar/20150320-zalatnay-sarolta-nem-lehetseges-hogy-visszakeruljek-a-bortonbe.htmlCini a héten első fokon egy év három hónapot kapott felfüggesztve három évre folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett csalás miatt. Egy alapítvány állítólag több részletben 1 millió kilencszázezer forintot adott neki kölcsön. Az énekesnő nem ezt az ítéletet várta, ügyvédje fellebbezett. Megkérdeztük, hogyan éli meg az ítéletet.TV + Bulvár--Gesztesi Károly: "Egy nagy hazugság az egész"http://www.life.hu/bulvar/20150323-gesztesi-karoly-felmondott-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban.htmlMegtörte a csendet Gesztesi Károly. A színész leszögezte, nem alkoholista, és hozzátette, ő mondott fel a TV2 produkciójában. TV + BulvárOrigoIstenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huGáspár Evelin megtalálta az igazit - Kiderült, mivel is foglalkozik dúsgazdag barátjahttp://www.life.hu/bulvar/20150323-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-megtalalta-az-igazit.htmlPletykaáradat indult Gáspár Győző lányáról, Evelinről és a gazdag svájci barátjáról. Győző az RTL kamerái előtt mesélt. TV + Bulvár--Ellopták Charlie többmilliós luxusautójáthttp://www.life.hu/bulvar/20150320-elloptak-charlie-tobb-millio-forintos-luxusautojat.htmlKözösségi oldalán keresteti milliós luxusjárgányát a zenész.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.