Fogkrémet az Éden Hotelbe! - Loki már nem bírja elviselni Nóri szájszagát

szájszag Éden Loki Éden Hotel 3 Éden Nóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel párjai megtapasztalhatják az együttélés igazi csodáit. Lokinak ez egyre kevésbé megy, lassan teljesen kikészül hálótársától, Nóritól. A riportszobában panaszkodott egy sort. 

Nem csak az kergeti az őrületbe Lokit, hogy Nóri képtelen maga után elpakolni, de az is feltűnt a legtetováltabb játékosnak, hogy a kozmetikus Nóri mást sem csinál egész nap, mint eszik, alszik, cigizik és a vécén könnyít magán.

"Komolyan, én ki vagyok borulva, ezt tényleg nem bírom. Nem akarok vele beszélgetni, nem akarom látni se, nem akarom érezni a szájszagát" - panaszkodott Loki.

Íme, néhány tipp a szájszag ellen

Használj gyakrabban fogselymet, és egyél almát! Olvasd el néhány tippünket, hogy mindig jó illatú legyen a szád!
Forró fotók! Zámbó Krisztián exe szuperszexi fotósorozaton pózol http://www.life.hu/bulvar/20150325-zambo-krisztian-exbaratnoje-a-tv2-edes-elet-szereploje-takacs-zsuzsi-szuperszexi-fotosorozaton-pozol.html Úgy tűnik, kiheverte a szakítást Zsuzsi, Zámbó Krisztián exe. Legalábbis a róla készült pikáns fotósorozaton igazi kihívó dívaként pózolt. TV + Bulvár -- Dubaj-ügy miatt hallgatják ki az Éjjel-nappal Budapest sztárját http://www.life.hu/bulvar/20150325-az-ejjel-nappal-budapest-zsofijat-prostitualt-per-miatt-hallgatjak-ki.html Az Éjjel-nappal Budapest Zsófiját alakító Kovács Dóra is érintett lehet a maratoni prostiperben. Az RTL elárulta, vajon befolyásolja-e ez a sorozat jövőjét. TV + Bulvár -- Sokkoló képek! Eltűnt a bőr a műsorvezetőről, alaposan megnyúzták http://www.life.hu/bulvar/20150325-sokkolo-kepek-eltunt-a-bor-a-pordan-petra-music-fm-musorvezetorol-alaposan-megnyuztak.html Megdöbbentő fotók láttak napvilágot a 89.5 Music FM reggeli adásának népszerű műsorvezetőjéről. Pordán Petra testének feléről eltűnt a bőr... TV + Bulvár -- VV Robin az előző nyertes, VV Aurelio szomszédságába költözik http://www.life.hu/bulvar/20150324-vv-robin-az-elozo-nyertes-vv-aurelio-szomszedsagaba-koltozik-nagytetenybe.html Nagytétény nemcsak az RTL Klubnak és a VV luxusbörtönének ad otthont, de egykori villalakók is elég nagy számban fellelhetők a környéken. VV Robin is hamarosan ideköltözik, mégpedig az előző széria nyertese közelébe. TV + Bulvár -- Barbinek Péter veszi át Gesztesi szerepét http://www.life.hu/bulvar/20150325-barbinek-peter-jaszai-mari-dijas-szinesz-veszi-at-gesztesi-karoly-szerepet-a-tv2-joban-rosszban.html Barbinek Péter veszi át a Jóban Rosszban Füredi polgármesterének szerepét. A színész jövő héten kezdi a forgatásokat a TV2 sikersorozatában, ahol két hétig dolgozik majd, amíg a stáb rögzíti a karakter búcsújeleneteit. TV + Bulvár -- Szentpéteri Csilla: "A házasságomban voltak hullámvölgyek" http://www.life.hu/bulvar/20150320-szentpeteri-csilla-zongoramuvesz-is-el-akarta-hagyni-az-orszagot.html Csak úgy sugárzik az életszeretet és a vitalitás Szentpéteri Csilla zongoraművésznőből, aki 18 év után is ragaszkodik a házasságához, és bár többször is megfordult a fejében, mégsem hagyta el az országot. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.