Berki Krisztián: "Én testesítem meg korunk férfiideálját" - "A nő egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
férfiideál Cinthya Dictator szerelem Éden Éjjel Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kétségtelenül az egyik legmegosztóbb magyar celeb. Hatalmas a rajongótábora, de sokan vannak, akiknek kinyílik a bicska a zsebében nyilatkozatai és televíziós megjelenései kapcsán. 

Krisztián most a Borsnak mesélt arról, hogy odavannak érte a nők. Annak pedig kifejezetten örül, hogy az Éden Éjjel-beli műsorvezetőtársa, Cinthya Dictator is jó pasinak látja. "Azt tudtam, hogy alfahím vagyok, és ez újabb bizonyíték, hogy számára is én testesítem meg korunk férfiideálját. Bár elég leegyszerűsített kép él benne a férfiakról..." - nyilatkozta és hozzátette: "Nincsen egyértelmű nőideálom, pláne nem külsőségek tekintetében, ahogy példaképem sincs. A klasszikus 90-60-90-ben sem hiszek. A sportos-okos kettősségben hiszek inkább."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Többször elmondtam már, hogy nem bízom a nőkben. A nő lehetôség arra, hogy gyereked legyen. Lehet mondani, hogy Berki nőgyűlölő, meg hasonlók, de ez akkor is tény. Szerencsés esetben van fizikai vonzalom, de akkor is csak egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked" - jelentette ki, mint ahogyan azt is, mostanában biztosan nem házasodik meg, annak ellenére, hogy monogámnak tartja magát.

Önfeledten pancsol Éden Beushttp://www.life.hu/bulvar/20150329-az-eden-hotel-jatekosa-beus-puceran-mutatta-meg-bajait.htmlAz Éden Hotel egyik legújabb lakója simán ledobja a kamerák előtt a textilt és mutatja meg testét a valóságshow nézőinek. TV + BulvárOrigoEzért akart kiesni Éden Apolka - Családi dráma a háttérbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150329-edesanyja-betegsege-miatt-akart-kiesni-eden-apolka.htmlPárja, Peti megszervezte, hogy a lelki problémákkal küzdő Apolka kiessen a játékból. A lány most a TV2 kamerái előtt nyilatkozott. TV + BulvárOrigo"Jó gazdag Evelin, a Gáspár"http://www.life.hu/bulvar/20150329-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-gaspar-evelin-toth-gabi-vv-dori-lang-gyorgyi-bochkor-gabor-zalatnay.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--Sebestyén Balázs beszólt Bochkornakhttp://www.life.hu/bulvar/20150329-sebestyen-balazs-beszolt-bochkor-gabornak-amikor-az-visszatert-a-radiozashoz-a-music-fm-re.htmlFotó: Hajdú D. András - OrigoGesztesi Károly: "Hiányzik egy nagy kéz, ami megsimogat"http://www.life.hu/bulvar/20150329-gesztesi-karoly-a-tv2-frizbijeben-adott-interjut-a-joban-rosszbanbol-valoo-tavozasarol.htmlNagy port kavart a hír, hogy Gesztesi Károlyt kiírták a TV2 sorozatából. A színész elárulta, a végére már neki is elege volt a napi sok oldal megtanulandó szövegből és főleg abból, hogy alig jutott ideje a családjára. Hozzátette, számára most az a legfontosabb. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huVarnus Xavér lesz a Heti hetes új tagjahttp://www.life.hu/bulvar/20150326-varnus-xaver-orgonamuvesz-lesz-a-heti-hetesnek-az-rtl-2-musoranak-uj-tagja.htmlÚj állandó szereplőt kap a Heti hetes produkciója a népszerű orgonaművész személyében.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.