Berki Krisztián lebukott – sufniban él Amerikában

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
TV2 otthon Amerika sufni Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rátaláltak a celebkirály amerikai otthonára, ami nem igazán váltotta valóra a hozzá fűzött mesét.

Berki Krisztán eddig, ha megkérdezték vagyonáról, általában azt hangoztatta, hogy Amerikában kacsalábon forgó ház, jól menő vállalkozás várja őt. A TV2 Frizbi című műsorában korábban például arról beszélt, hogy jelentős vagyona van."Tartósan külföldön tartózkodó magyar állampolgár vagyok. Találtam olyan országot, ahol egyébként is szeretek tartózkodni, van üzleti érdekeltségem, és adózási szempontból is sokkal kedvezőbb. Be vagyok jelentve Amerikában, van vállalkozásom, és ingatlanom is" – mondta el Hajdúnak. Most a Bors utánajárt az igazságnak.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A BK Consultant Kft. cégkivonatában Berki Krisztián, mint tulajdonos szerepel, adatai között pedig nincs megadva magyar lakcím, helyette külföldi lakásaként, illetve tartózkodási helyeként egy floridai, Miami mellett fekvő 230 ezer fős település, Hialeah áll, ahol nemhogy egy társasház, de még egy tisztességes épület sincs a közelben! Úgy tűnik, mintha iparterületen lévő telephely lenne Berki címén, ahol jobbára csak roncs autókat hoznak-visznek. Berki állítólagos tartózkodási helye a 690-es házszám amibe ránézésre egy priccs sem fér el benne, de minek is, aludni itt aligha lehet.

A Lap szerette volna Berkitől megkérdezni a cégkivonatában szereplő vállalkozásról és ingatlanról, de ő válaszként csak annyit közölt:
„A magánéletemet érintő kérdésekre megfelelő készpénzért cserébe válaszolok" – zárta rövidre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.