Frei Tamás 100 milliót bukhat könyvein

Forrás: story4.sajtoklub.tv -
bukás csőd milliók tartozás Ulpius jogdíj Frei Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten becsődölt Ulpius könyvkiadó bukásának legnagyobb vesztese Frei Tamás lehet.

Nemrég kelemen Anna második könyve kapcsán írta meg a Life.hu, hogy váratlanul csődöt jelentett az Ulpius-ház könyvkiadó, ami számos híresség könyveit adta ki, többek között Annácskáét, Frei Tamásét és a Szürke50 sorozatot is. A Blikk információi szerint Frei Tamásnak nagyságrendileg 100 millió forint körüli összeggel tartozik a csődvédelem alatt álló Ulpius.

Forrás: story4.sajtoklub.tv

„Nyílt titok kiadói körökben, hogy Frei Tamásnak van a legjobb jutalékos szerződése. Tizenöt és húsz százalék között kap egy-egy eladott példány után" – mondta lapnak, egy könyvkiadásban járatos, neve elhallgatását kérő informátor. Ha a négyezer forintos könyvárból levonjuk az áfát, és annak az összegnek vesszük a tizenöt-húsz százalékát, akkor megkapjuk, hogy Frei nagyjából 750 forintot kap minden eladott példány után. Százezer példánynál ez 75 millió forintot jelent.

Tudnivaló, hogy amikor kijön egy széria újabb része, akkor a korábbi epizódokból is eladást generál, mert akik nem olvasták az előzményeket, de tetszik nekik az új kiadvány, akkor megveszik az előző részeket is. Vagyis ha még ezeket is hozzávesszük, akkor nagyságrendileg 100 millió forint körüli összeggel tartozik az Ulpius Freinek.

Nyugalmat kér zaklatóitól Gombos Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150331-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-nyugalmat-kert-zaklatoitol-mert-az-ujsagirok-nem-hagyjak-beken.htmlA TV2 műsorvezetője hétfőn adott életet második gyermekének. Gombos Edinát azóta folyamatosan keresik, ő pedig közösségi oldalán kért mindenkit, hagyják békén. TV + BulvárOrigoKülföldön kezdhet új életet Damu Rolandhttp://www.life.hu/bulvar/20150331-damu-roland-a-tv2-joban-rosszban-egykori-szereploje-a-bortonbol-szabadulas-utan-kulfoldon-kezdhet-uj.htmlA börtönből szabaduló Damut nem sokan várják idekint, de egyik rokona elárulta, ő szívesen látná magánál külföldön.TV + Bulvár--Visszaéltek Nádai Anikó nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150330-nadai-aniko-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-terhes-szereplojenek-nevevel-visszaeltek.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest várandós sztárja, Nádai Anikó teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy nevével, fotóival és privát életével visszaél a Facebookon egy idegen. TV + BulvárRTLKLUBErdélyi Mónika új karriert építhttp://www.life.hu/bulvar/20150327-erdelyi-monika-a-fem3cafe-musorvezetoje-uj-karriert-epit-es-parkapcsolati-treningeket-tart.htmlAz egykor sikeres műsorvezető élete 180 fokos fordulatot vett: az önanalízisben megtalálta önmagát és új szakmáját.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huStohl András cégét az adóhatóság vizsgáljahttp://www.life.hu/bulvar/20150401-stohl-andras-csaladi-cege-ellen-vegrehajtas-nav.htmlStohl Buci cégére vizsgálatot kért a NAV hátralékkezelési osztálya. 300 ezer forintos elmaradása van a színész családi vállalkozásának. TV + Bulvár--Éden Adri és Éden Patrik megirigyelte Ádámék szexjelenetét - Utánuk csináltákhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-eden-adri-es-eden-patrik-az-eden-hotel-3-jatekosai-hangosan-szexeltek.htmlÉden Adri és Patrik elég sokat veszekedett az utóbbi időben, de úgy látszik, szent a béke. Legalábbis hangos szexuális életük ezt mutatja. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.