ValóVilág7 VV Laci bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elítélték az egykori villalakót. Lacit tettestársként bűnösnek bizonyult garázdaság gyanújában, ezért tizenöt nap közmunkára ítélték, valamint 52 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére.

Laci egy 2009-es ügy miatt ült a vádlottak padjára. A fiút garázdasággal vádolták, és azzal gyanúsítják, hogy egy házibuli folyamán kidobott egy széket az ablakon.

Forrás: RTLKLUB

A bíróságon a fiú szülei és szerelme, Edina is megjelent, aki végig aggódva fogta párja kezét - írja a Blikk. Félelme érthető volt, hiszen a büntetés akár két évig tartó szabadságvesztés is lehetett volna. Ügyvédje felmentést kért Lacinak, aki továbbra is állítja, nem ő dobta ki a széket az ablakon.

Berki Krisztián: "Én testesítem meg korunk férfiideálját" - "A nő egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked"http://www.life.hu/bulvar/20150329-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-ferfiidealnak-tartja-magat.htmlBerki Krisztián kétségtelenül az egyik legmegosztóbb magyar celeb. Hatalmas a rajongótábora, de sokan vannak, akiknek kinyílik a bicska a zsebében nyilatkozatai és televíziós megjelenései kapcsán. TV + Bulvár--Ezért akart kiesni Éden Apolka - Családi dráma a háttérbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150329-edesanyja-betegsege-miatt-akart-kiesni-eden-apolka.htmlPárja, Peti megszervezte, hogy a lelki problémákkal küzdő Apolka kiessen a játékból. A lány most a TV2 kamerái előtt nyilatkozott. TV + BulvárOrigo"Jó gazdag Evelin, a Gáspár"http://www.life.hu/bulvar/20150329-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-gaspar-evelin-toth-gabi-vv-dori-lang-gyorgyi-bochkor-gabor-zalatnay.htmlAz Szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket, és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--Sebestyén Balázs beszólt Bochkornakhttp://www.life.hu/bulvar/20150329-sebestyen-balazs-beszolt-bochkor-gabornak-amikor-az-visszatert-a-radiozashoz-a-music-fm-re.htmlFotó: Hajdú D. András - OrigoKiesett az Éden Hotel egyik nagy esélyese - Mariannt hazaküldte Beushttp://www.life.hu/bulvar/20150325-kiesett-az-eden-hotel-egyik-nagy-eselyese-mariannt-hazakuldte-beus.htmlA TV2 valóságshow-jában a frissen érkezett Beus és Barbi lehetőséget kapott arra, hogy valamelyikük úgynevezett fekete angyallá változzon egy rövid időre, és döntsön egy riválisa sorsáról.TV + BulvárOrigoHasi zsírjával töltötték fel VV Dóra arcáthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-a-valovilag7-jatekosa-vv-dora-arcat-feltoltottek.htmlMegelégelte a szeme alatti sötét karikákat VV Dóri. A lány úgy döntött, feltölteti az arcát, nem is akárhogyan... TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.