Vajna Timi hoppon maradt! Nem utazhat egyelőre Amerikába

Vajna Timi vízum zöld kártya fesztivál Andy Vajna Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már megvette a méregdrága fesztiváljegyet Amerikába, Andy Vajna felesége egyelőre nem utazhat Amerikába. 

Még turistavízummal sem utazhat Amerikába Vajna Timi, aki a szomorú tényt közösségi oldalán osztotta meg. „Fesztiválozók figyelmébe! 3 VIP-jegy a Los Angeles-i Coachella fesztiválra április 10–12-re eladó. Tavaly DiCaprio is ott volt. Én sajnos nem tudok menni a vízum miatt" – írta, Timi, aki a jegy árát is közölte, ami 1792 dollár volt. A Bors utánajárt miért nincs vízuma Andy Vajna feleségének.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A zöld kártyám ügyintézés alatt áll, ezért most még nem tudok kimenni Amerikába, turistavízummal sem, pedig egyre sürgetőbb volna a személyes találkozások miatt, ugyanis e-mailben már napi szintűek a megbeszéléseink az idei Miss Universe Hungary kapcsán. Egy nagyszabású show-ra készülünk" – magyarázta Timi.

Zöld Kártya

A zöld kártya egyébként olyan irat, amely tulajdonosát arra jogosítja, hogy legálisan élhessen és dolgozhasson az Egyesült Államokban. Ez az első lépése annak, hogy valaki amerikai állampolgárrá válhasson.
Növényi Norbert börtönbe kerülhethttp://www.life.hu/bulvar/20150402-novenyi-norbert-olimpiai-birkozobajnok-bajban-van-egy-adocsalasi-ugy-miatt-bortonbe-kerulhet.htmlAz olimpiai birkózóbajnok bajban van. Növényi Norbert egy adócsalási ügyben hetedrangú vádlott, de egyelőre mindent tagad.TV + Bulvár--Sosem látott fotókon Aleska Diamondhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-aleska-diamond-egykori-pornoszineszno-sosem-latott-fotokat-mutatott-magarol-a-fem3cafe-adasaban.htmlAz egykori pornószínésznő, megmutatta gyermekkori fotóit, így megleshettük, hogyan nézett ki kislány és tinikorában Aleska.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huFrei Tamás 100 milliót bukhat könyveinhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-frei-tamas-iro-egykori-musorvezeto-100-milliot-bukhat-ulpius-konyvkiado-bukasanak-kapcsan.htmlA múlt héten becsődölt Ulpius könyvkiadó bukásának legnagyobb vesztese Frei Tamás lehet.TV + Bulvár--Baukó Éva beszólt Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-bauko-eva-az-rtl-klub-valovilag-egykori-szereploje-beszolt-berki-krisztiannak-a-tv2-eden-hotel.htmlÉva dühödten reagált Berki Krisztián azon kijelentésére, miszerint a nő csak egy eszköz, hogy a férfinak gyermeke lehessen.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huBajor Imre özvegyét Ildikót a színész barátai támogatjákhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-bajor-imre-elhunyt-szinesz-ozvegyet-ildikot-a-szinesz-baratai-verebes-istvan-juszt-laszlo-heilig.htmlA nyolc hónapja elhunyt színész özvegye, nem maradt magára, mert lelkileg és anyagilag is mellette állnak Bajor Imre hű barátai.TV + Bulvár--Esténként sírva alszik el, és csak a kutyáival beszélget Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/bulvar/20150402-medveczky-ilona-fel-hogy-leutik-a-penzeert.htmlMedveczky Ilona hónapok óta bezárkózva él, alig beszél valakivel, mostanában csak a kutyáihoz szól, mert tőlük szeretetet kap, az emberektől inkább fél. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.