Anyagiak miatt is kockáztatja egészségét Hujber Ferenc

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc Macskafogó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha komoly egészségügyi problémákkal küzd Hujber Ferenc, mégis sokat dolgozik. Most azonban azt sem rejtette véka alá, anyagi oka is van annak, hogy sokak szerint kockáztatja életét.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Hujber Ferenc komoly egészségügyi problémákkal küzdött még januárban.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Azonban a színész a megrendült egészségi állapota miatt sem lassított a tempón, azóta is óriási szenvedéllyel veti bele magát a munkába, egyszerre négy darabban játszik. Mindezt úgy, hogy nemrég még a keringési összeomlása miatt újra kellett éleszteni. A kollégái azonban már egy héttel később saját felelősségére vitték ki a kórházból, hogy próbálhasson.

A Valami Amerika egykori sztárja a Blikknek azonban elárulta, a közönség szeretetén túl a pénz is közre játszik abban, hogy nem lassít a tempón.

"Szükségem van a pénzre természetesen, hiszen családfenntartó vagyok. Az emberek azt hiszik, hogy a népszerű színészek átlagon felül keresnek, de ez legtöbbször nem igaz. A karrierek mögött rengeteg boldogtalanság és hiányérzet van. Befutott karrierjük csúcsán lévő színészek egyedül élnek, s boldogtalan magánélet után halnak meg. Ismerek olyan Kossuth-díjas kollégát - a név nem fontos -, akivel két gyereke nem áll szóba, miközben az emberek azt látják, hogy a színpadon önfeledten játszik. Tele van a szakma anyagi vagy magánéleti gondokkal küzdő művészekkel" - árulta el Hujber, aki most többek között a Macskafogóban Safraneket, az idős komornyik macskát alakítja.

Ennél szexibbet még nem láttunk: Josh Duhamel meztelenül meditálthttp://www.life.hu/news/20150402-josh-duhamel-szinesz-az-enekesno-fergie-ferje-meztelenul-meditalt-es-ezt-egy-foton-is-megorokitette.htmlAz ismert énekesnő, Fergie férje élvezi, ha a szabadban kitárulkozva, meztelenül, lótuszülésben meditálhat, legalábbis a közösségi oldalára ezt posztolta.News--Megható levéllel köszönték meg az utat egy Germanwings-pilótánakhttp://www.life.hu/news/20150402-meghato-levellel-koszonte-meg-egy-utas-a-germanwings-pilota-munkajat.htmlA március 24-én történt katasztrófa bizonyára rányomja most a bélyeget a Germanwings-pilótáinak és utasainak hangulatára. Éppen ezért eshetett annyira jól a légitársaság egyik pilótájának az a levél, amelyet egy olyan brit hölgy adott át neki, aki rendszeresen utazik velük Spanyolország és Anglia között a családja és a munkája miatt.NewsNorthfotoLecsúszott drogfüggővé változott Rita Orahttp://www.life.hu/news/20150402-rita-ora-drogfuggot-jatszik-uj-filmjeben.htmlRita Ora már feltűnt egy-egy filmben, például A szürke ötven árnyalatában néhány percre. Most Jake Gyllenhaal új filmjében bizonyít színésznőként. News--Jön az Amy Winehouse-film! Itt az előzeteshttp://www.life.hu/news/20150402-amy-winehouse-enekesnorol-film-keszul.htmlFilm készül a hirtelen elhunyt, aranytorkú énekesnőről, Amy Winehouse-ról. Az Amy című dokumentumfilmet Asif Kapadia rendezi.News--Helen Mirren a legcukibb, és ezt most bebizonyítjahttp://www.life.hu/news/20150402-helen-mirren-szineszno-heliumot-szivott.htmlHelen Mirren iszonyú cuki dolgot vállalt be Jimmy Fallon műsorában: héliumot szívott egy lufiból, és úgy beszélgetett a műsorvezetővel. News--Elhunyt John Lennon volt szerelmehttp://www.life.hu/news/20150402-elhunyt-john-lennon-elso-felesege-cynthia-lennon.htmlRövid betegsége után Mallorca szigetén lévő otthonában hunyt el a legendás zenész első felesége, Cynthia Lennon.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.