Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Üresen áll a Győzike show egykori forgatási helyszíne, a Gáspár villa. A hatalmas ház nem kell senkinek. 

"Négy éve hirdetjük, de még kósza érdeklődő sem nagyon volt, nemhogy komoly vevőjelölt" – panaszolta a Borsnak Gáspár Győző. "Az igazság az, hogy már tízmillió forintot engedtünk, így a 49,9 milliós vételár messze a piaci ár alatt van, mégsem kel el. Sokat gondolkodtunk, mi legyen a teendő, de a helyzet az, hogy a szívünkbe zártuk azt a házat, az volt a munkahelyünk, az otthonunk, ott forgattuk a Győzike Show-t, életünk egyik legboldogabb és legtevékenyebb időszakát éltük meg. Nem szívesen adnám oda gombokért. Tudom, hogy folyamatosan romlik az állaga, nem lakik ott senki, nincs rendesen kifűtve, a szomszédok tojással dobálták a falait, van, aki odapiszkít a kapu elé… szóval rémes a helyzet" - tette hozzá.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Győzike már komolyan fontolgatja azt a megoldást is, hogy ingyen odaadja egy olyan szervezetnek, amelynek nincs pénze egy ilyen ingatlanra, és jól ki tudná használni. "A családdal már beszélgettünk arról, hogy esetleg egy árvákat támogató egyesületnek adományozzuk, amely minimális átalakítással megfelelő életkörülményeket tudna biztosítani a gyerekeknek. Persze az sem mellékes, hogy akkor legalább az adómból leírhatnék némi pénzt" - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.