Berki Krisztián élő adásban előkapott százezer forintot a zsebéből

pénz Éden Éjjel Éden Hotel 3 Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt eddig is sejtettük, hogy Berkinek valószínűleg nem két lyukas húszforintos van a tárcájában. Az Éden Éjjelben viszont megmutatta, mennyire mélyre tud nyúlni nadrágja zsebében. 

Az új beköltöző, Gyula barátját faggatta a műsorvezető arról, van-e bármilyen rossz tulajdonsága a fiúnak. Felajánlotta, hogy ad százezer forintot Gyula barátjának, ha akár egyetlen negatív jellemvonását felfedi az új játékosnak, majd lazán előcsapta zsebéből az összeget.

Százezer forint csak fagyipénz

"Nos, engem hallgattak már le, az is lehet, most is lehallgatnak. Ha olyan üzletről van szó, amiről nem lehet telefonban beszélni, az engem biztosan nem érdekel" - Berki Krisztián az üzletről beszélt, és elárulta, mennyi pénzért ad tanácsokat.

Gyula valóban nagyon rendes fiú lehet, hiszen Berki vendége még a kisebb vagyonért sem volt hajlandó semmi rosszat elárulni róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.