Munka nélkül maradt Gregor Bernadett és férje

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Szarvas Attila Gregor Bernadett Új Színház munkanélküli szerződés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznővel és férjével, Szarvas Attilával sem hosszabbított szerződést az Új Színház, ezért nehéz nyár elé néz a művészházaspár.

A Paulai Ede utcai teátrum vezetősége anyagi gondok miatt döntött úgy, hogy nyárra nem hosszabbít szerződést a tagok egy részével ennek lett „áldozata" Gregor Berni és férje is. A színház sajtósa, Mészáros Sándor sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta a Blikk értesülését.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nagyon feszült a színházban a hangulat, ezt elismerem. De azt állítom, hogy ez a feszültség Gregor Bernadetten abszolút nem látszik, ő ugyanolyan kedves, mint amilyen eddig volt" – mondta az Új Színház sajtósa.

Állítólag a színésznő mindent megtesz, hogy ne látszódjon rajta a keserűség, de az biztos, hogy megviselték a történtek. Gregor Berni nem először kerül ilyen helyzetbe, hiszen négy éve a Magyar Színházból kellett távoznia. Az akkori direktor, Őze Áron állítólag azért vált meg tőle, mert levetkőzött egy férfimagazinnak. Akkor még előző férjével, Somogyi Istvánnal élt együtt, akinek csak hébe-hóba volt munkája, ezért vállalta a színésznő a fotózást.

Negyedszerre mondta ki az igent

Ahogy a Life.hu cikkében olvasható, Gregor Bernadett negyedszer is férjhez ment. A színésznő Szarvas Attilával állt az oltár elé. A lakodalmat Bálványoson tartották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.