Megszűnik a Kasza! című műsor?

Fotó: Polyak Attila - Origo -
TV2 Kasza! (tévéműsor) produkció Kasza Tibor műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu keddi információi szerint megszűnhet Kasza Tibi talkshowja a TV2-n. Úgy tudjuk, a napokban az utolsó epizódokat rögzítik, de nem folytatódik tovább a műsor. Kasza Tibor meglepődött a hír hallatán.

Első utunk természetesen a műsorvezető felé vezetett, aki telefonon nemcsak hogy cáfolta az értesüléseket, de meg is lepődött a hír hallatán:

"Nagykönnyedén tudom azt a hírt cáfolni, hogy megszűnne a Kasza! show, ugyanis a forgatások folyamatosan zajlanak. Mivel a visszajelzések nagyon jók, a közönség szereti és nézettségben is hozza, amit elvárnak a műsortól, így teljesen pozitívan nézek a jövőbe és remélem, hogy a nyári szünet után, ősszel újra folytatjuk a munkát. Nézd, akinek halálhírét keltik az sokáig él, remélem a műsorommal is így lesz, mert hiánypótló humoradagra mindig szüksége lesz az embereknek" – reagált a hírekre Tibi.

Sikerült elérnünk a TV2 kommunikációs vezetőjét, Koltay Tamást, aki szintén cáfolta a hírt. "A hír nem igaz, a Kasza! show-t nem tervezzük levenni a képernyőről."

Fotó: Polyak Attila - Origo

A műsor jó nézettségéről nemrég az Origo is beszámolt. Emlékezetes adásokat tudhat maga mögött a produkció: a műsorban láthattuk sztriptíztáncot lejteni Hajdú Pétert

Megtudtuk, hogy Tilla szexelt-e már a munkahelyén

De arra is fény derült, hogyan néz ki Berki Krisztián szőke nőként

Szebb napok?

Korábban a SuperTV2-n futó Kasza! című műsort olyan megtiszteltetés ért, mint még egyet sem a korábban leánycsatornákon futó produkciók közül. A műsor a TV2 képernyőjén megújult színpadképpel, sztárvendégekkel, sok zenével és meglepetésekkel folytatta pályafutását. Kasza Tibor így nyilatkozott akkoriban: „Egy álmom vált valóra ezzel, és őszintén bevallom, nagyon büszke vagyok. Az emberek szeretik, ha egy műsor és egy ember tele van öniróniával, és én ilyen vagyok, de ez belőlem jön, hatalmasakat tudok nevetni saját magamon.”
Liptai Claudia és Kasza Tibi együtt robbant!http://www.life.hu/bulvar/20140825-liptai-claudia-musprvezeto-es-kasza-tibi-enekes-egyutt-vezeti-a-tv2-a-bumm-cimu-kviz-showt.htmlIdén ősszel vadonatúj kvíz-show formátummal rukkol elő a TV2. A Bumm! igazi újdonság a televíziós piacon, a show házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek!TV + Bulvár--Kasza Tibi a fogyatékkal élőkért üzenthttp://www.life.hu/bulvar/20140819-kasza-tibor-enekes-videouzenetben-allt-ki-a-testi-fogyatekkal-elok-erdekeben-es-onmagaert-is.htmlAz énekes fontos üzenettel fordult rajongói felé, miután úgy döntött, őszintén beszél a gyakran gúnytáblaként használt testi adottságáról, a kicsit előreugró álláról.TV + Bulvár--Osvárt Andi megcsókolta Kasza Tibithttp://www.life.hu/bulvar/20140602-osvart-andi-szineszno-megcsokolta-kasza-tibi-a-tv2-kasza-show-felvetelen.htmlAz egyik legszebb magyar színésznő csókolózni tanította Kasza Tibit. A szépség és a szörnyeteg legújabb epizódja kedden a Kasza! show-ban látható majd.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKasza műsorában alázta Havas Vágóthttp://www.life.hu/bulvar/20131113-a-tv2-kasza-cimu-musoraban-meselte-havas-henrik-hogy-vago.htmlKasza Tibor Havas Henriket arról faggatta műsorában, hogy mi az a momentum, amikor elmegy a kedve az ismerkedéstől. A Tanár úr a kérdésre egy régi történettel válaszolt.TV + BulvárRubint Réka levetkőzött Kasza Tibinek - fotóhttp://www.life.hu/bulvar/20130909-rubint-reka-fitneszladyrol-szexi-kepeket-keszitett-kasza-tibi.htmlA showman iszonyatosan dögös fehérneműs képeket készített a fitnesz nagyasszonyáról.TV + BulvárMajdnem apa lett Kasza Tibihttp://www.life.hu/bulvar/20130306-kasza-tibor-magyar-enekes-byealex-magyar-enekest-parodizalja.htmlApa lett a szókimondó énekes, aki azt is megtapasztalta, milyen nehéz dolga van a kismamáknak - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.