sorozat jubileum Regina (film) Éjjel-nappal Budapest Lali RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
500. epizódjához érkezik szerda este Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest.

A kerek szám eléréséhez bő két évre volt szükség, hiszen az első részt 2013. február 11-én láthatták a nézők. Azóta pedig szünet nélkül minden hétköznap este nyomon követhették a főszereplők életét. „Nagyszerű érzés ezt a számot látni, különösen úgy, hogy az induláskor nem lehetett tudni, hogy mennyire szeretnek meg bennünket a nézők. Örülök, hogy a kezdetektől a csapat tagja lehetek" - mondta Regi, az első kilenc főszereplő egyike.

Forrás: RTLKLUB

„Igazi család lettünk, mindent együtt csinálunk, több időt töltök mondjuk Lalival, mint korábban bármelyik családtagommal. Rengeteg móka, vidám pillanat van mögöttünk, de voltak megható és szomorú történések is. Mondjuk, amikor valaki, aki közénk tartozott, távozott a sorozatból" - tette hozzá Gábor.

Forrás: RTLKLUB

„Gyerekként is imádtam az ötszázast, valamiért a kedvenc papírpénzem volt" - folytatta Lali, a sorozat mókamestere. "De komolyra fordítva a szót, ez a szám a nézőinknek köszönhető, akik minden este velünk vannak, akik megállítanak az utcán, akikkel meg tudok ismerkedni egy szórakozóhelyen, különösen, ha jó csajokról van szó. Remélem, 5000-ig meg sem állunk, az is a kedvenc papírpénzem volt" - fejezte be.

Forrás: RTLKLUB
Családi botrány! Mischa Barton beperelte az anyukáját, mert pénzt lopott tőlehttp://www.life.hu/bulvar/20150408-mischa-barton-birosagon-pereskedik-anyukajaval-nuala-bartonnal-mert-a-szineszno-szerint-penzt-lopott.htmlÚgy látszik, családi dráma van kialakulóban Mischa Bartonéknál. A 29 éves színésznő ugyanis anyukájával pereskedik a bíróságon.TV + Bulvár--Puzsér Róbert: "Hajdú Péter nem személyében, hanem a médiában betöltött szerepében szarkupac"http://www.life.hu/bulvar/20150408-sirva-biralta-hajdu-petert-a-birosagon-puzser-robert-az-utolso-szo-jogan.htmlA bíróság pénteken ítéletet hirdetett Hajdú Péter és Puzsér Róbert ügyében. A bíró kimondta, Puzsér bűnös, aki most egy videófelvételt is megmutatott a tárgyalásról. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huIsmét különös módját választotta a fogyásnak Czibi Norbihttp://www.life.hu/bulvar/20150407-czibi-norbi-rising-star-nmasodik-helyezettje-tukkel-a-hasaban-fogyokurazik.htmlCzibi Norbi két évvel megszabadult 50 kiló súlyfeleslegtől, ekkor tojásdiétával és futással sikerült elérnie az eredményt. A tojásra azóta rá sem bír nézni, így most ismét szokatlan módszerrel vágott bele a fogyókúrába.TV + Bulvár--Nagy Adri élete veszélybe kerülthttp://www.life.hu/bulvar/20150407-nagy-adri-a-tv2-joban-rosszban-szinesznojenek-eletveszelybe-kerult-az-elete.htmlÉdesanyjának köszönheti, hogy életben maradt a Jóban Rosszban színésznője, aki kiskorában annyira belefeledkezett a játékba, hogy nem vette észre a rá leselkedő veszélyeket.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huJudy tovább küzd a kilókkalhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-judy-tovabb-kuzd-a-kilokkal.htmlTerhessége alatt csak úgy szaladtak fel a kilók Judyra, aki kislánya, Maja születése után elhatározta, visszanyeri régi alakját. Sikerült neki, 20 kilót dobott le, de ő nem elégedett, ugyanis azóta visszahízott. TV + Bulvár--Damu Roland szerény körülmények közt kezd új életethttp://www.life.hu/bulvar/20150407-damu-roland-kijott-a-bortonbol-uj-eletet-kezd.htmlHárom évet töltött a börtönben Damu Roland, akit felesége várt a szabadulás pillanatában. A rács mögött eltöltött idő alatt vette el Edinát, együtt kezdhetnek új életet. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.