Micsoda váltás! Barátok közt-szereplő igazolt a TV2-höz

Falforgatók TV2 Gyetván Csaba Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyjából tíz évvel ezelőtt, még a Barátok közt Gyurijaként epekedtek a nők Gyetván Csabáért, aki most a TV2 képernyőjén tér vissza. 

A Kiss Ramóna által megformált Zsófi bátyját játszotta Gyetván Csaba a nagysikerű sorozatban. Közel tíz évvel szereplése után a TV2 Falforgatók című műsorában lesz látható.

Forrás: Facebook/Gyetván Csaba

Csaba az elmúlt években az Ozone Network csatornánál tevékenykedett műsorvezetőként, így ez a szerep sem lesz ismeretlen számára. A Falforgatókban lakásokat varázsolnak újjá, és mivel édesapja mérnök, biztosan nem áll messze tőle a barkácsolás.

Mekkora fordulat! Visszaköltözött egy kiesett lakó az Édenbe http://www.life.hu/bulvar/20150408-eden-marianna-az-eden-hotel-3-jatekosa-visszakoltozott.html Ilyen még nem történt valóságshow-ban! Visszaköltözött az egyik játékos, aki néhány napja már elköszönt vetélytársaitól. TV + Bulvár Origo Berki Krisztián élő adásban előkapott százezer forintot a zsebéből http://www.life.hu/bulvar/20150407-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-szazezer-forintot-vett-elo-a-zsebebol.html Azt eddig is sejtettük, hogy Berkinek valószínűleg nem két lyukas húszforintos van a tárcájában. Az Éden Éjjelben viszont megmutatta, mennyire mélyre tud nyúlni nadrágja zsebében. TV + Bulvár -- "Családot szeretnénk alapítani" - Damu Roland a jövőjét tervezi http://www.life.hu/bulvar/20150407-damu-roland-bortonbol-szabadulasa-utan-csaladot-szeretne-alapitani.html Damu Roland a szabadulása után családjával töltötte a húsvéthétfőt, és feleségével órákon át tervezgették jövőjüket. TV + Bulvár -- Jaj, ne! Már csak szerdáig lesz látható Beus az Édenben http://www.life.hu/bulvar/20150407-eden-beus-megutotte-eden-adamot-ezert-kizarjak-a-jatekbol.html Az Éden Hotel igazi IQ-harcosa, Beus úgy felhúzta magát játékostársa megjegyzésén, hogy gondolkodás nélkül ütött, ezért azonnal távoznia kell a játékból. TV + Bulvár Origo Hipochonder bugyiszagolgató érkezett az Éden Hotelbe http://www.life.hu/bulvar/20150407-eden-gyula-az-eden-hotel-3-uj-jatekosa-hipochonder.html Hétfőn este megérkezett az Éden Hotel új játékosa, Gyula. Beköltözése után rögtön furcsa küldetést kapott: rövid időn belül meg kell találnia egy kék műanyag lepke párját. TV + Bulvár -- Esténként sírva alszik el, és csak a kutyáival beszélget Medveczky Ilona http://www.life.hu/bulvar/20150402-medveczky-ilona-fel-hogy-leutik-a-penzeert.html Medveczky Ilona hónapok óta bezárkózva él, alig beszél valakivel, mostanában csak a kutyáihoz szól, mert tőlük szeretetet kap, az emberektől inkább fél. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.