Halottaskocsin pózolt az Éjjel-nappal Budapest Alexája

Forrás: RTL -
ÉNB Alexa sorozat halottaskocsi Éjjel-nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Alexa elég bizarr kiegészítőt választott szexi fotósorozatához. Mivel nem érkezett meg a fotózásra az autó, melyen eredetileg pózolt volna, volt szerelme felajánlotta saját kocsiját a fényképezéshez. 

Alexa exe, Gábor azonban nem akármilyen járgányt biztosított az erotikus képekhez: egy átalakított halottaskocsi motorháztetőjén feszíthetett a dögös Alexa.

Forrás: RTL

A csinos sorozatsztár '90-es évekbeli rockabilly stílusú ruhákban állt kamera elé, és nagyon élvezte a fotózást.

Jubilál az ÉNB!

500. részéhez érkezett a nagy sikerű sorozat, az Éjjel-nappal Budapest. Igazi kis családot jelentenek egymásnak az első napok óta együtt dolgozó szereplők. Olvass erről ITT!
VV Éva teljesen levetkőzött!http://www.life.hu/bulvar/20150409-vv-bauko-eva-teljesen-levetkozott.htmlÉletében először készültek olyan képek VV Éváról, ahol teljesen ledobta a ruhát. A művészi aktképeket a Life.hu-n nézheted meg először!TV + Bulvár--Nem tévedtünk nagyot: Éden Melanie tényleg szívesen pornóznahttp://www.life.hu/bulvar/20150409-eden-melanie-az-eden-hotel-3-jatekosa-pornofilmben-szerepelne.htmlAz Éden szexháziállatkáiként viselkedő Ádám és Melanie ugyanúgy élték mindennapjaikat a lány elég rövid szereplése alatt, mintha otthon lennének. Totál pucéran fürödtek, a kamerák előtt szexeltek és veszekedtek. TV + Bulvár--Bereczki kifordult magából a színpadon?http://www.life.hu/bulvar/20150409-bereczki-zoltan-maganeleti-valsagarol-is-vallott-a-lepkegyujto-bemutatoja-kapcsan.htmlŐszintén vallott arról, hogy a magánéleti kudarcok is szükségesek voltak ahhoz, hogy eljátssza legújabb szerepét.TV + Bulvár--Jubilál az Éjjel-Nappal Budapesthttp://www.life.hu/bulvar/20150408-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-cimu-nagysikeru-sorozata-elerkezett-az-500adik-epizodjahoz.html500. epizódjához érkezik szerda este Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest.TV + Bulvár--Mekkora fordulat! Visszaköltözött egy kiesett lakó az Édenbehttp://www.life.hu/bulvar/20150408-eden-marianna-az-eden-hotel-3-jatekosa-visszakoltozott.htmlIlyen még nem történt valóságshow-ban! Visszaköltözött az egyik játékos, aki néhány napja már elköszönt vetélytársaitól. TV + BulvárOrigoPuzsér Róbert: "Hajdú Péter nem személyében, hanem a médiában betöltött szerepében szarkupac"http://www.life.hu/bulvar/20150408-sirva-biralta-hajdu-petert-a-birosagon-puzser-robert-az-utolso-szo-jogan.htmlA bíróság pénteken ítéletet hirdetett Hajdú Péter és Puzsér Róbert ügyében. A bíró kimondta, Puzsér bűnös, aki most egy videofelvételt is megmutatott a tárgyalásról. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.