Megmutatjuk, hogyan fröcsög Éden Ádám!

rap Golden Coast Éden Ádám Éden Hotel 3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éden Ádám folyamatosan hangoztatja, neki neve van, vele nem lehet akárhogyan beszélni, hiszen ő egy híres rapper Magyarországon. Utánajártunk, mit is tud. 

Mint azt már évek óta tudjuk, a valóságshow hősök általában megpróbálnak kőkeményen betörni a poppiacra. Az Éden Hotel játékosa éppen fordítva csinálta: híres rapperként ment valóságshow hősnek. Ádám az aranypartos múltja miatt überkreatív nevet választott kéttagú rapbandájának, melyet Golden Coastként ismerhettek meg a hazai rap rajongók. Legtöbbször a "Fröcsögjön!" című számukkal büszkélkedett a többi Éden-lakónak, ezért nem is húzzuk tovább az időt, megmutatjuk a szerzeményt:

Nagy valószínűséggel a "Fröcsögjön!" akkora sikernek örvendett, hogy ezért készült el a "Fröcsögjön 2" című nóta is.

A banda "Levél" című klipjében ismerős arcra bukkantunk, aki nem más, mint a pornózásra készülő Melanie:

Gáspár Győző kiborult: „Csoda, ha kinyílik az ember zsebében a bicska?"http://www.life.hu/bulvar/20150410-gaspar-gyozo-kiborult-a-birosagi-targyalasa-utan.htmlMég mindig nem zárult le a showman kálváriája, aki kölcsönadott milliói miatt fordult a bírósághoz. Ítélet helyett azonban főleg csak szitkokat kapott, nem csoda, hogy Győző kiakadt a tárgyalás végére.TV + BulvárOrigoMiért jár Gáspár Evelin a régi autójával? Hová tűnt a csúcsverda?http://www.life.hu/bulvar/20150410-gaspar-evelin-ujra-regi-autojaval-jar-hol-van-az-uj-kocsi.htmlGáspár Evelin nemrég vadiúj luxusautójával hívta fel magára a figyelmet, és váltott ki igazi közfelháborodást. Most mégis régi autójával pózol. Mi történt? TV + BulvárOrigoEgyütt meztelenkedtek az Éden lakóihttp://www.life.hu/bulvar/20150409-eden-loki-es-eden-marianna-az-eden-hotel-3-lakoi-egyutt-furodtek-meztelenul.htmlAz Éden nagymellű, szexi visszatérője, Marianna és a mindenhol tetovált Loki nem voltak egymás előtt szégyenlősek, és tök pucéran zuhanyoztak. TV + Bulvár--Megválik hosszú tincseitől Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150409-ordog-nori-ismet-levagatja-a-hajat-jelentette-be-az-enek-iskolajaban.htmlÖrdög Nóri meglepő bejelentést tett Az ének iskolájában. A műsor igazgatónőjét megihlette az egyik felvételiző diáklány, aki rövid, fiús hajat viselt, pont olyat, mint korábban Nóri.TV + BulvárOrigoHalottaskocsin pózolt az Éjjel-nappal Budapest Alexájahttp://www.life.hu/bulvar/20150409-enb-alexa-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-halottaskocsin-pozolt.htmlAz Éjjel-nappal Budapest sztárja, Alexa elég bizarr kiegészítőt választott szexi fotósorozatához. Mivel nem érkezett meg a fotózásra az autó, melyen eredetileg pózolt volna, volt szerelme felajánlotta saját kocsiját a fényképezéshez. TV + Bulvár--Bereczki kifordult magából a színpadon?http://www.life.hu/bulvar/20150409-bereczki-zoltan-maganeleti-valsagarol-is-vallott-a-lepkegyujto-bemutatoja-kapcsan.htmlŐszintén vallott arról, hogy a magánéleti kudarcok is szükségesek voltak ahhoz, hogy eljátssza legújabb szerepét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.