Éden Patrik Éden Adri szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre erősebbek Adri érzelmei Patrik iránt. A lány úgy érzi, egyedül már nem is tudná végigcsinálni a játékot. 

Adri és Patrik a játék eleje óta egy párt alkotnak, és gyakorlatilag már mindent együtt csinálnak. Az első Éden-szex is nekik köszönhető, illetve a második, a harmadik, a negyedik és a ki tudja hányadik Adri-Patrik akciót nézhettük már végig a néhány hét alatt.

Fotó: Tv2

Adri elárulta, már nem csak testileg vonzódik a focistához.

Miért jár Gáspár Evelin a régi autójával? Hová tűnt a csúcsverda?http://www.life.hu/bulvar/20150410-gaspar-evelin-ujra-regi-autojaval-jar-hol-van-az-uj-kocsi.htmlGáspár Evelin nemrég vadiúj luxusautójával hívta fel magára a figyelmet, és váltott ki igazi közfelháborodást. Most mégis régi autójával pózol. Mi történt? TV + BulvárOrigoGáspár Győző kiborult: „Csoda, ha kinyílik az ember zsebében a bicska?"http://www.life.hu/bulvar/20150410-gaspar-gyozo-kiborult-a-birosagi-targyalasa-utan.htmlMég mindig nem zárult le a showman kálváriája, aki kölcsönadott milliói miatt fordult a bírósághoz. Ítélet helyett azonban főleg csak szitkokat kapott, nem csoda, hogy Győző kiakadt a tárgyalás végére.TV + BulvárOrigoHoppá! Gesztesi Károllyal tárgyal az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20150410-gesztesi-karoly-szinesz-miutan-tavozott-a-tv2-joban-rosszban-sorozatabol-az-rtl-klub-csatornaval.htmlSzabó Zsófi után újabb Jóban Rosszban-szereplő igazolhat az RTL Klubhoz. Állítólag Gesztesi Károlyt milliós szerződés várja.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huHalottaskocsin pózolt az Éjjel-nappal Budapest Alexájahttp://www.life.hu/bulvar/20150409-enb-alexa-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-halottaskocsin-pozolt.htmlAz Éjjel-nappal Budapest sztárja, Alexa elég bizarr kiegészítőt választott szexi fotósorozatához. Mivel nem érkezett meg a fotózásra az autó, melyen eredetileg pózolt volna, volt szerelme felajánlotta saját kocsiját a fényképezéshez. TV + Bulvár--VV Éva teljesen levetkőzött!http://www.life.hu/bulvar/20150409-vv-bauko-eva-teljesen-levetkozott.htmlÉletében először készültek olyan képek VV Éváról, amelyeken teljesen ledobta a ruhát. A művészi aktképeket a Life.hu-n nézheted meg először!TV + Bulvár--Bereczki kifordult magából a színpadon?http://www.life.hu/bulvar/20150409-bereczki-zoltan-maganeleti-valsagarol-is-vallott-a-lepkegyujto-bemutatoja-kapcsan.htmlŐszintén vallott arról, hogy a magánéleti kudarcok is szükségesek voltak ahhoz, hogy eljátssza legújabb szerepét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.