Motorosokkal karambolozott Gryllus Dániel

Forrás: MTI/Földi Imre -
Karambol motorbaleset Gryllus Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kaláka együttes énekese motorosokkal ütközött pénteken, a fővárosban.

A Blikk úgy tudja, hogy a baleset Budapest nyolcadik kerületében, a Rákóczi út és a Szentkirályi utca sarkán történt, amikor a Kossuth-díjas zeneszerző szeretett volna lefordulni az utcán, ám a kanyarodás közben elsodort egy buszsávban közlekedő motorospárt.

Forrás: MTI/Földi Imre

A motor egyik utasa, egy hölgy megsérült, a lap úgy tudja, kórházba kellett szállítani, mert agyrázkódása és ínszalagszakadása lett a baleset következtében.

Az újság felkereste a Kaláka együttes legendás tagját, aki elismerte és nagyon sajnálja a történteket.
"Még soha életemben nem voltam ilyen helyzetben. Nagyon megviselt az eset, ezért ne haragudjon, de nem szeretnék ezzel kapcsolatban többet mondani. Nagyon bánom az egészet" – mondta meggyötört hangon Gryllus Dániel, akinek úgy tudni, hogy az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja.

A rendőrség csak annyit árult el az ügy kapcsán, hogy a baleset körülményeit a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja.

Így nyomják Aleskát!http://www.life.hu/bulvar/20150414-aleska-dimaiond-azaz-sarfany-emese-konyve-az-aleska-de-hova-tunt-emese-cimu-konyv-nyomdaban-nyomjak.htmlAleska Diamondnak, azaz civil nevén Sáfrány Emesének hamarosan megjelenik az első könyve. A Life.hu VJ-je, Németh Máté ebből az apropóból elkísérte az egykori pornósztárt a nyomdába. A többi a videóból kiderül!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huBotrány a Louvre-ban! Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát - nem maradt következmények nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20150414-varga-viktor-megcsokolta-mona-lisat.htmlMegdöbbentek a turisták attól, amit Varga Viktor énekes művelt. Eleinte csak énekelt a világhírű festmény előtt, majd egyszer csak átugrotta a korlátot, és megcsókolta a Mona Lisát. Abban a percben megjelentek a biztonsági őrök, és kivezették Viktort, nem mindennapi tettét azonban ő maga és néhány turista is megörökítette. Ha kíváncsi vagy a polgárpukkasztó produkcióra, akkor kattints a videóra!TV + Bulvár--New Yorkban kezdett új életet VV Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vv-krisztian-new-yorkban-uj-eletet-kezdett-vv-izaval-valo-szakitas-utan.htmlMiután szakított Izával, a ValóVilág egykori szereplője úgy döntött, szerencsét próbál a nagyvilágban.TV + Bulvár--Bereczki kifordult magából a színpadon?http://www.life.hu/bulvar/20150409-bereczki-zoltan-maganeleti-valsagarol-is-vallott-a-lepkegyujto-bemutatoja-kapcsan.htmlŐszintén vallott arról, hogy a magánéleti kudarcok is szükségesek voltak ahhoz, hogy eljátssza legújabb szerepét.TV + Bulvár--Vastag Csaba életveszélyben? A stábját sokkolta az esethttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vastag-csaba-eletveszelyben-egy-este-ket-defektet-kapott.htmlVastag Csaba kocsija szombaton egy este alatt két defektet kapott. Az énekes bízik benne, hogy ez csak véletlen, de kollégái ennél többre gyanakszanakTV + BulvárOrigoNem áll szóba a TV2-vel Damu? Rokona ezt állítjahttp://www.life.hu/bulvar/20150413-damu-roland-nem-ad-interjut-a-tv2nek-allitja-egy-rokona.htmlBár a TV2 is szerette volna megszólaltatni Damut a börtönévekről, a színész nem nyilatkozott egykori munkahelyének. Állítólag. TV + BulvárMTI/Lakatos Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.