Ungár Anikó: Az elfogadás helyett a megújulást választottam

Forrás Bársony Klinika -
megújulás szépség Ungár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ungár Anikó bűvésznő, szépségikon: a nő, akin nem fog az idő kereke. A szemfényvesztés nagymestere elárulta kirobbanó formájának, ragyogásának titkát! 

Ungár Anikó sohasem titikolta, hogy mindent megtesz azért, hogy fiatalos maradjon. A bűvésznő valamit nagyon tud, ugyanis senki sem mondaná meg éveinek számát, csak egy elbüvőlő hölgyet látunk.

Forrás Bársony Klinika

"Szeretek azonosulni és belesimulni a kor ritmusába.Véleményem szerint a szépség, a fiatalosság, sőt az egészség is nagymértékben genetika kérdése. Ilyen szempontból nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hiszen édesanyám 104 éves és gyönyörű, szinte teljes mértékben a mai napig őrzi szellemi és fizikai frissességét, ami hihetetlenül ritka ilyen magas korban. A szépség relatív dolog, ám egy színpadi jelenlét, elsősorban a hölgyeknél, kortól függetlenül megkíván egyfajta odafigyelést, hiszen a nő, ha kilép a színpadra, még meg sem szólalt, csak azt nézzük, hogy milyen nő. Azt gondolom, hogy ez a fajta kritikusság, és egyben önkritika bennem egészen fiatal korom óta mocorog.
A kérdés, hogy 'mi lesz egy bűvésznővel 40 fölött?!' Én az elfogadás helyett a megújulást választottam, mint ahogy a hivatásomban is mindig teszem. Magamat a "kor divatjának" megfelelően alakítom. Ez egy nagyon rossz szó, de az egyes művészeti stílusoknak is megvan a maguk ideje, divatja, és fordítva, vagyis minden kornak megvan a maga lenyomata a művészetekben. Ennek a stílusnak, divatnak, mindig harmóniában kell lennie az adott kor ritmusával. Én úgy gondolom, ha ezt az ütemet valaki fel tudja venni, akkor ott a külső és szellemi igény harmóniában tud lenni, és bátran állíthatja, hogy modern ember! Az, hogy ezt a ritmust felvegye, egyik oldalról erőteljesen összefügg azzal, hogy az adott személy életének milyen mértékben része a sport, illetve az egészséges táplálkozás. Számomra az egészséges táplálkozás nagyon fontos, és szerencsére ma már a fejlett orvos-, illetve táplálkozás tudomány is segít minket abban, hogy pontosan tudjuk, hogy mire van szüksége a szervezetünknek. Soha sem volt szükségem fogyókúrára, ám édesanyámnak van egy zseniális mondata, ami az évek során életfilozófiámmá vált. Eszerint az embernek nem szabad degeszre ennie magát, az étkezéseknél mindig a minőséget és nem a mennyiséget érdemes szem előtt tartani. Véleményem szerint az étkezés is egy kultúra és abszolút tanítható, tanulható. Mint ahogyan a sport is. Azonban van még egy nagyon fontos tényező, ami nélkül lehetetlen lenne a folyamatos megújulás: a modern szépészet és esztétikai orvoslás" - avat be minket Ungár Anikó ragyogó szépségének és kirobbanó formájának rejtelmeibe.

"Napjainkban az orvosesztétika számos eljárást kínál a bőr öregedési folyamatának lelassítására. Számomra a természetesség nagyon fontos, a bőr fiatalsága, rugalmassága hagyományos plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül, a szervezet természetes folyamatait erősítve is tartósan megőrizhető. Bevallom, igénybe veszek szépészeti eljárásokat, olyanokat, melyeknek a hatékonysága a plasztikai sebészeti megoldásokkal vetekszik"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.