Damu Roland titkolja a munkáját

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Vajna Timi Damu Roland börtön szinkron munka munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A börtönből nemrég szabadult színész nem veri nagydobra, hogy hol és mikor vállal színészi feladatokat, ugyanis retteg.

Damu Roland – akit a börtön után adósság várt – attól fél, ha kiderül, milyen szinkronfeladatokat kap, lesz, aki megakadályozza, hogy visszatérjen a filmvilágba, írja a Bors.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Örül minden forintnak, mert bár jólesik neki, hogy a felesége támogatja, a férfiúi hiúságának mégiscsak jobbat tesz, ha neki is van bevétele" – mondta a lapnak Damu egyik rokona. "Most az a legfontosabb számára, hogy legyen olyan szinkronrendező, aki bizalmat szavaz neki, aztán szépen lassan bedolgozza magát a szakmába. A héten jelentkezett is egy rendező, aki úgy néz ki, foglalkoztatja hamarosan. A tehetsége, az alázata és az elszántsága megvan hozzá, a család és a barátok szerint nem lesz akadálya annak, hogy visszadolgozza magát arra a szakmai szintre, ahol volt." A lap arról is érdeklődött, hol vállal munkákat Damu, és hol lehet majd a hangját hallani.

„Még nem beszélhet a konkrét munkáról, érthető, hogy nem akarja nagydobra verni. Nem szeretné, ha valaki esetleg meghiúsítaná a filmiparba való visszatérését. Éppen ezért az első munkáit a nyilvánosság kizárásával szeretné végezni" – hangzott a kitérő válasz.

Damu üzent Vajna Timinek

Damu Roland igazságot akar, és nem hagyja annyiban, hogy Vajna Tímea miatt három évig ártatlanul kellett börtönben ülnie. A színész azt üzente: vissza fog vágni!
Galambos Lajcsi vadonatúj show-műsorral tér visszahttp://www.life.hu/bulvar/20150417-galambos-lajcsi-trombitas-zenesz-vadonatuj-showmusorral-ter-vissza-a-slager-teven.htmlSokan és sokáig találgatták, hogy hova igazol az egyik legsikeresebb zenész. Most végre fény derül a titokra: Galambos Lajos a Sláger TV-n jelentkezik önálló műsorával.TV + Bulvár--Patai Anna: "Nem tettem tönkre senkit"http://www.life.hu/bulvar/20150417-patai-anna-a-megasztar-egykori-enekesnoje-allitja-nem-tette-tonkre-horvath-szandi-az-enek-iskolaja.htmlA fiatal énekesnő a Mokka adásában elmondta, szerinte nem tette tönkre Horváth Szandit azzal, hogy kiejtette a Megasztár egykori párbaján. Úgy gondolja ugyanis, az egy verseny volt, ahol szakmai zsűri döntött a továbbjutókról.TV + Bulvár--Csongrádi Kata érzi halott férje jelenlététhttp://www.life.hu/bulvar/20150417-csongradi-kata-szineszno-erzi-halott-ferje-s-nagy-istvan-dalszovegiro-jelenletet.htmlA színésznő állítja, férje fentről vezetgeti őt és megsúgja, mikor mit tegyen.TV + Bulvár--Istenes Bence Csobot Adélra bízza az életéthttp://www.life.hu/bulvar/20150417-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-baratnojere-csobot-adel-enekesnore-bizza-az-eletet.htmlAz RTL Klub műsorvezetője nagyon örül, hogy kedvesére, Adélra bízhatja végre magát, és azt is elárulta, miért teszi.TV + BulvárOrigoBerki Krisztián jótette: munkát adott a kirúgott kolléganőjénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150413-berki-krisztian-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-munkat-ad-miatta-kirugott-kolleganojenek-akivel-hirbe.htmlBerki állítólag össze is jött a kirúgott kolléganőjével, a nőt azonban nem emiatt menesztették a TV2-től.TV + Bulvár--Friderikusz agyára ment Gesztesi http://www.life.hu/bulvar/20150420-friderikusz-sandor-agyara-ment-gesztesi-karoly-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musor.htmlFriderikusz maga választhatta meg első vendégét, az Összezárva Friderikusszal című új műsorába, ám úgy tűnik, nem jól választott.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.