Ilyet még nem láttál! Furán doboló néni a Got Talent legunalmasabb produkciója

válogatás néni produkció Got Talent dob tehetségkutató fura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Got Talentbe bizony mindenféle produkcióval lehet jelentkezni – így került ide ez a furán doboló néni is.

Örményországban furcsa produkciók kerültek be a Got Talent tehetségkutató válogatójába. Ez a néni például dobol egy kicsit, majd kezével hadonászva valahogy doboló hangot ad ki a teste. Biztosak vagyunk benne, hogy a magyar válogatón ennél érdekesebb produkciók lesznek!

Bíró Ica teljesen eladósodotthttp://www.life.hu/bulvar/20150422-biro-ica-fitneszlady-teljesen-eladosodott.htmlBíró Ica nem tud kimászni a gödörből. Hiába minden próbálkozása, a svájci frank alapú hitel terhe túl súlyos.TV + Bulvár--Exkluzív Damu Roland interjú a Life.hu-n!http://www.life.hu/bulvar/20150422-damu-roland-exkluziv-interjuja-a-life-hu-n-a-bortonevekrol-es-a-jovojerol.htmlDamu Roland a három év fogva tartás után mesélt életének eddigi legnehezebb időszakáról. Őszintén vallott a börtönéveiről, és arról, hogy miként fogadták őt a Büntetés-végrehajtási Intézetben . Faggattuk arról, hogy vajon hová tűnt az egykor népszerű színész pénze? Hol szeretne majd dolgozni? De azt is elárulta, hogy miként kívánja hamarosan bizonyítani az igazát. Ha kíváncsi vagy a válaszokra, kattints a videóra!TV + BulvárMTI/Lakatos PéterÍgy kényezteti a családját Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150422-som-balogh-edina-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-foz-es-megmutatta-kisfiat-videon.htmlLife.hu riportere, Németh Máté egy különleges versenyen vett részt, ahol Som-Balogh Edina és Michelisz Norbert mérte össze a főzőtudományát. Nézd meg a videót!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKiderült, ki törte ketté Fodor Zsóka tévés karrierjéthttp://www.life.hu/bulvar/20150422-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-magdi-anyusa-elarulta-hogy-kudlik-julia-torte-kette-teves.htmlA Barátok közt Magdi anyusát sokáig alakító Fodor Zsóka régi titokról rántotta le a leplet.TV + Bulvár--Pásztor Anna véres zsákot húzott a fejérehttp://www.life.hu/bulvar/20150422-pasztor-anna-enekesno-a-rising-star-zsuritagja-veres-zsakot-huzott-a-fejere.htmlAz extravagáns énekesnő ismét a rajongók kedélyeit borzolta: megmutatta, milyen, amikor ijesztő maskarában pózol.TV + BulvárOrigoDepressziós lett Baukó Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150422-bauko-eva-valosagshow-sztar-depresszios-lett-szakitasa-miatt-es-jelenleg-munkaja-sincs.htmlA valóságshow-sztár és műsorvezető életében véget ért a pörgés, ami egyből padlóra küldte. Így pedig még szerelmi csalódását is nehezebben felejti.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.