összeköltözés szerelem Dévényi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibornak teljesült egy a három kívánságából: összeköltözött párjával, Beával. Közel a hetvenedik évéhez belátta, nem akar egyedül élni. 

"Nem jó egész nap senkihez sem szólni, és mivel Bea már nyolc éve társam, időnk is volt felkészülni a változásra" – mondta Dévényi Tibor a Storynak. Szerelmével először csak barátok voltak, majd hamar kialakult köztük a szerelem. Gyermekei is gyorsan elfogadták Beát, aki szerintük nagyon finom palacsintát süt, Dévényi kedvence pedig a csirkepaprikás és a káposztás tészta, ahogyan kedvese készíti. Bea szülei is hamar megkedvelték Tibort.

Forrás: Origo

"Vidám természetű, mindig megnevettet, a diszkóban még táncra is perdül, ha fellépek" - beszél szerelméről Tibi bácsi – "Míg korábban hóhányó életet éltem, ma már elmondhatom: hűséges vagyok. Megváltoztam, és örülök, hogy így történt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.