rákos beteg sportoló Várkonyi Attila kislány Dj Dominique zenész segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve leukémiát diagnosztizáltak a tizenegy éves Zsófinál, aki már túl van egy igen megterhelő, intenzív kemoterápián, de további kezelésekre van szüksége.

Zsófinak van egy autista testvére is, így mindkét szülő ápolási díjon van, ezen kívül csak a családi pótlékra számíthatnak. Megsegítésükre több zenész és sportoló is összefogott, köztük van Várkonyi Attila, aki mindig kiáll a segítségre szoruló gyerekekért. A Mokkában a kezdeményezésről Deme Zsófi édesanyja, Demené Kovács Marianna és Várkonyi Attila meséltek.

A vega modell sokkot kapott a disznólábtólhttp://www.life.hu/bulvar/20150423-sokkot-kapott-a-vega-modell-banovics-marcsi-a-disznolabtol-a-konyhafonok-cimu-musorban.htmlEgy ismert modell, Bánovics Marcsi tűnt fel a Konyhafőnökben, igaz túl sokáig nem maradt a műsorban. A legnagyobb baj mégsem az volt, hogy undorodik az állati termékektől, hanem az, hogy ő csak kedvtelésből szokott főzni, és a többi versenyző sokkal rutinosabb volt.TV + BulvárOrigoOtthagyja a Grace klinikát a sorozat legszexisebb szereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kiirtak-a-grace-klinika-sorozatbol-patrick-dempsey-karakteret-dr-derek-shepherdet.htmlKiakadtak a rajongók: kiírták a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat egyik legmeghatározóbb karakterét, Dr. Derek Shepherd-öt a Grace klinikából.TV + Bulvár--Cserpes Laurát Berki miatt bántják a rajongóihttp://www.life.hu/bulvar/20150424-cserpes-laurat-berki-krisztian-miatt-bantjak-a-rajongoi.htmlCserpes Laura közösségi oldalára száz számra érkeznek a negatív kommentek, mióta kiderült, hogy együtt van Berki Krisztiánnal.TV + BulvárHoppá! Férjhez megy Görög Zita?http://www.life.hu/bulvar/20150423-gorog-zita-modell-menyasszonyi-ruhat-probalt-vajon-ferjhez-megy.htmlA modell csodaszép esküvői ruhakölteményben pompázott, de vajon miért próbálgatott menyasszonyi ruhát?TV + Bulvár--Dévényi Tibor ma már hűségeshttp://www.life.hu/bulvar/20150423-devenyi-tibor-osszekoltozott-parjaval.htmlDévényi Tibornak teljesült egy a három kívánságából: összeköltözött párjával, Beával. Közel a hetvenedik évéhez belátta, nem akar egyedül élni. TV + BulvárOrigoFriderikusz Sándor: "Liptai Claudia jól kicsinált téged"http://www.life.hu/bulvar/20150423-gesztesi-karoly-lesz-az-osszezarva-friderikusszal-elso-vendege-aki-szerint-liptai-claudia-kicsinalta.htmlMint már megírtuk, Gesztesi Károly lesz az Összezárva Friderikusszal első vendége. Sajtóhírek szerint a színész nem volt tekintettel a házigazdára, ő azonban azt állítja, nagyon jól megvoltak egymással. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.