Hungary's Got Talent Kína videó kungfu Got Talent táncolás vicces gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyet még tuti, hogy nem láttál! Nézd meg, hogyan kápráztatta el a közönséget ez a 4 cuki fiúcska a kínai Got Talent műsorában.

Négy kisgyerek röpítette az egekig a hangulatot a kínai Got Talent című tehetségkutató showműsorban. A vicces, kung-fu mozdulatokra hajazó táncot az alábbi videóban tekintheted meg:

Már nem sokat kell várni, hiszen idén ősszel itthon is elindul a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő tehetségkutató showműsor magyar változata, a Hungary's Got Talent. A Life.hu ott járt az első válogatón – az exkluzív cikket ide kattintva olvashatod.

Schiwert-Takács: Casintban elég jók vagyunk

Schiwert-Takács László, a Hungary's Got Talent kreatív felelős szerkesztője már komoly rutinnal rendelkezik, ha castingokról van szó. A Life.hu vele készült exkluzív interjúját ide kattintva olvashatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.