Reviczky Gábor megdöbbentő vallomása: "Csak a pénzért színészkedem!"

Fotó: Bielik István - Origo -
színészkedés Reviczky Gábor színész pénz kiadáscsökkentés kiadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan őszinteséggel beszélt a tabutémának számító témáról a méltán népszerű színész.

A minap az Echo Tv Arckép című műsorában adott interjút Reviczky Gábor
"A memóriám sosem volt valami világhírű, nem tanultam meg egyből a szöveget, mint mások. Nagyon lassan tanulom meg, és sokszor vagyok dekoncentrált. Mást is szeretnék csinálni, mint a színjátszás, az embernek vannak hobbijai is. De egyáltalán nem jutok hozzá, két éve nem tudok horgászni. Nem tudok lemenni a műhelyembe, hogy az orsóimat simogassam, tiszta por minden. Már el kellett adni a vízparti házunkat is, fölöslegesen tartjuk, nem járunk ki" – mesélte a 66 éves Kossuth-díjas színművész, aki nem titkolja, hogy a színjátszásban immár a legfőbb vonzerőt számára a pénz jelenti.

Fotó: Bielik István - Origo

"Már nem szeretek színész lenni, főleg színpadon dolgozni. Ha hívják az embert, azt meg kell csinálni, mert máskülönben rettenetes bajba kerül. Tehát muszáj mennem, muszáj csinálnom, hogy fenn tudjam tartani azt, amit létrehoztam. Az lehet, hogy kicsit több mint másnak, vagy vannak benne felesleges dolgok... Ha megtehetném, simán el tudnám képzelni úgy az életemet, hogy egy-két évig a színház közelébe sem megyek. Nem hiányozna! Nekem a legmagasabb kategóriájú színészfizetésem van, nem vagyunk olyan sokan az országban. S miután én Ráckevén lakom, tekintélyes a benzinköltség, nálam aztán sűrűn van olajcsere, mert rengeteg kilométert teszek meg autóval. Az általam létrehozott dolgokhoz kevés az én legmagasabb fizetésem, pedig nem kocsmázok, étterembe sosem járok" – írta Reviczky Gáborról a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.