Szabó Zsófi vallomása: „30 évesen kivonulok a celebvilágból”

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal -
Szabó Zsófi celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán meglepő vallomást tett Szabó Zsófi: 30 éves korában búcsút mondana a bulvárnak. A bombázó színésznő szeretne egy tanyát, ahol lovakkal foglalkozhat majd, és hétköznapi életet élhet.

„Megvan az akaratom ahhoz, hogy kimondjam: elég!" – nyilatkozta a Borsnak Szabó Zsófi, aki nemrég a RTL Klubhoz igazolt, és aki jövőbeli terveiről mesélt egy interjúban.
„Úgy tervezem, hogy nagyjából harmincéves koromig fogom csinálni ezt az egészet, aztán szeretnék kivonulni a celebvilágból" – mondta az újra hosszú tincsekkel tündöklő színésznő, aki később leginkább lovakkal szeretne foglalkozni.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal


A tervei között szerepel egy saját tanya, ahol hétköznapi életet élhet, olyat, amelybe nem fér bele a bulvár negatív hozadéka. „Azt az én lelkem nem bírja el egy életre" – tette hozzá.
És, hogy miért pont a 30. születésnapja lesz a határ? A színésznő erről úgy nyilatkozott, reméli, addigra jön majd a nagy „Ő", és jönnek a gyerekek is.

Csoda, hogy nem zárták ki Éden Gábort a játékbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150425-eden-gabor-szexualisan-zaklatta-eden-norit.htmlÉden Gábor még csak néhány napja van játékban, de már több bicskanyitogató produkción van túl, mint bárki. Ezúttal Nórinál ment nagyon messzire. TV + Bulvár--Varga Viktor: "Féltékeny voltam, mert a virágomba lépett valaki"http://www.life.hu/bulvar/20150425-varga-viktor-cynthia-dictatorrol-beszelt.htmlElmenekült a világ elől Varga Viktor.TV + BulvárOrigoKifogott az olasz iskola Az ének iskolája olasz tanulójánhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kifogott-az-olasz-iskola-az-enek-iskolaja-olasz-tanulojan-luigin.htmlHihetetlen olasz temperamentummal van megáldva Luigi, Az ének iskolája kis versenyzője. A magyar édesanyával, olasz édesapával rendelkező kissrácon mégis kifogott az olasz oktatási rendszer. TV + Bulvár--Egy csinos egyetemista lány vitte haza Berkit – Videó!http://www.life.hu/bulvar/20150425-berki-krisztiant-egy-fiatal-egyetemista-vitte-haza.htmlHoppá, egy fiatal jogászhallgató lány, Balogh Petra nyerte meg Berki Krisztiánt.TV + Bulvár--Szenzációsan néz ki Tolvai Renihttp://www.life.hu/bulvar/20150425-tolvi-renata-a-megasztar-egykori-versenyzoje-egyre-szebb.htmlMég sosem láthattuk ilyen gyönyörűnek a TV2 egykori felfedezettjét. TV + BulvárOrigoKáposztafejek lettek a tanárokból Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kaposztafejeket-csinalt-a-tanarokbol-az-enek-iskolaja-tanuloja-juhasz-zsofi.htmlHihetetlen módon igyekeznek a tanárok és a diákok enyhíteni Az Ének iskolája által diktált feszített tempón, ami mellett nem lehet elhanyagolni a hagyományos iskolát sem. Juhos Zsófi elé tanára, Szulák Andrea a lehető legviccesebb módon varázsolta a tanári kart. Valószínűleg nem célzásnak szánta, de négy káposztafejhez hasonlította a közismert művészeket, önmagát is beleértve.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.