Elzárás várhat UFO Zsolti állítólagos prostituáltjára – Még mindig keresik a hatóságok

hatóság külföld kerítő UFO együttes prostituált ügy bíróság Delhusa Gjon V. Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A többgyerekes családanya is érintett az UFO együttes énekesének ügyében, amely szerint a táncos-rapper korábban prostituáltakat közvetített külföldre. Az asszonyt azonban még mindig nem találják a hatóságok.

Sokadszorra sem érkezett meg a bíróságra az az asszony, aki szintén érintett UFO Zsolti prostituált-kerítési ügyében – írja a Bors.

Forrás: Facebook/UFO együttes

A többgyerekes családanya, aki korábban Delhusa Gjoni I Love Gjoni RTL Klubos műsorában is feltűnt, egy nemrég jött jelentés szerint korábban hasonló okokból kapott pénzbüntetést.

Pert nyert Stohl András - Nem tiltják be a könyvét http://www.life.hu/bulvar/20150424-stohl-andras-szinesz-pert-nyert-a-budapest-fegyhaz-es-borton-zrtvel-szemben-a-magyar-botonpokol-cimu.html Magyar börtönpokol című könyve kapcsán nyert pert a Budapest Fegyház és Börtön Zrt.-vel szemben Stohl András és a kötet írója, Kökény-Szalai Vivien. TV + Bulvár -- Bíróság előtt a japán vaginaművésznő http://www.life.hu/intim/20150419-birosag-elott-a-japan-vaginamuveszno-megumi-igarashi.html Megumi Igarashiról korábban már írtunk. Akkor a japán művésznőt letartóztatták, miután nagyjából 30 embernek küldte el a vaginájáról készült 3D-s fotót. Ügye most került bíróság elé, a nőnek bizonyítania kell, hogy amit csinál, az nem obszcén dolog, hanem művészet. Intim Origo "Mégiscsak egy prosti vagyok" - Így lesz valaki szende diáklányból szajha http://www.life.hu/intim/20120515-diaklany-vagy-prosti-foiskolarol-a-szexiparba-18.html Nincs pontos adat arra, hogy hazánkban hány egyetemista vagy főiskolás lány vállal gyorséttermi állás vagy bébiszitteri feladatok helyett szexmunkát. A felmérések azért pontatlanok, mert a testüket áruba bocsátó hallgatók előbb-utóbb ki szeretnének szállni a szexiparból úgy, hogy korábbi pénzkereseti forrásuk titokban marad. Intim Origo Kedden áll bíróság elé az AC/DC halálos fenyegetéssel és drogbirtoklással vádolt dobosa - Hét év sza http://www.life.hu/news/20150418-kedden-all-birosag-ele-uj-zelandon-phil-rudd-az-ac-dc-halalos-fenyegetessel-es-drogbirtoklassal.html Kedden áll bíróság elé Új-Zélandon Phil Rudd, az AC/DC halálos fenyegetéssel és drogbirtoklással vádolt dobosa - jelentette be pénteken Craig Tuck, a zenész ügyvédje, aki szerint várhatóan egynapos lesz a tárgyalás. News Origo 17 millióért perel Bálint Antónia http://www.life.hu/bulvar/20150423-balint-antonia-milliokra-pereli-kislanya-edesapjat-foldesi-szabo-laszlot.html Visszaköveteli az állítása szerint korábban kölcsönadott összeget a kislánya édesapjától. TV + Bulvár -- Kirúgott kollégáikért harcolnak a TV2 képernyősei http://www.life.hu/bulvar/20150424-kirugott-kollegaikert-harcolnak-a-tv2-kepernyosei-karasz-robert-demcsak-zsuzsa-varkonyi-andrea-berki.html Egyik napról a másikra elküldték az összes fodrászt, sminkest és stylistot a TV2-től. A képernyősök volt kollégáikért petíciót írtak alá, amelyet a csatorna csatorna tulajdonosának címeztek. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.