"Hájas vagy" - Kárász Róbert élő adásban szólt be Mádai Viviennek

Kárász Róbert anyaság Demcsák Zsuzsa test Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Róbert nem túl udvarias kommentárral fogadta Mádai Vivien őszinte képeit, amelyek szülése után készültek. Szerencsére Vivien nem vette magára a sértő szavakat.

Mádai Vivien kisfia, Zénó már hét hónapos, a műsorvezetőnek pedig sikerült jó néhány kilótól megszabadulnia a terhessége óta.

A szülés után Vivien nem árult zsákbamacskát. Blogjában őszintén írt arról, hogy teste megváltozott, és nem sikerült leadnia minden felszedett pluszkilót – mindezt művészi fényképekkel is illusztrálta. A Mokka reggeli adásában megmutatta ezeket a képeket, Kárász Róbert pedig kissé sértően lehájasozta Vivient. Demcsák Zsuzsa rögtön Vivien védelmére kelt, és rászólt műsorvezetőtársára, hogy ilyet nem illik mondani egy olyan nőre, akinek még egy év sem telt el a szülése óta. Vivien nem sértődött meg, azt mondta, dolgozik rajta, hogy ne legyen a testén felesleg.

Bővül a zenei piac: VV Zsuzsa mulatós popot énekel http://www.life.hu/bulvar/20150428-vv-zsuzsa-a-valo-vilag-jatekosa-mulatos-popot-enekel.html VV Zsuzsa elődei nyomdokaiba lép, és ő is zenei karrierbe kezd. Azonban nem a mezei poppal vagy rappel próbálkozik, inkább a mulatós műfajban nyomul. TV + Bulvár -- Hajas László nem ment el lánya esküvőjére http://www.life.hu/bulvar/20150429-hajas-laszlo-sztarfodrasz-nem-ment-el-lany-eskuvojere-las-vegasba-interneten-kovette-a-ceremoniat.html Lemaradt a nagy napról az örömapa, akinek lánya messzi földön, távol édesapjától tartotta az esküvőjét. TV + Bulvár Origo Elfelejtett rutinvizsgálatra menni a szívével a Barátok közt Vili bácsija http://www.life.hu/bulvar/20150428-elfelejtett-rutinvizsgalatra-menni-szivevel-a-baratok-kozt-vili-bacsija.html Annyira jól érzi már magát a Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András, hogy elfelejtett elmenni a kötelező rutinvizsgálatra. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Hivatalosan még nincs neve Gombos Edina kisfiának http://www.life.hu/bulvar/20150429-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-hivatali-csapdaban-egyelore-nem-engedelyeztek-kisfia-nevet.html Megterhelő várandóssága után végre boldogan ölelheti magához második gyermekét Gombos Edina, akinek a betegségét követően most a bürokráciával kell megküzdenie. TV + Bulvár Origo Nagyon kínos! Élő adásban bakizott Váczi Gergő http://www.life.hu/bulvar/20150429-vaczi-gergo-kinos-bakija-a-fem3-cafe-reggeli-musoraban-rosszul-mutatta-be-toman-szabina-modellt.html Minden műsorvezető rémálma, hogy rossz néven mutatja be vendégét. A TV2 FEM3 Café egyik adásában pontosan ez történt. Videó. TV + Bulvár Fotó: Rostás Bianka/Life.hu Majka jól behúzott Friderikusznak http://www.life.hu/bulvar/20150429-majka-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban-bokszolni-tanitotta-a-musorvezetot.html Kiderült, hogy Majka lesz Friderikusz Sándor legújabb hálópartnere, aki a műsor felvételén pofon vágta a műsorvezetőt. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.