Összezárva Friderikusszal hobbi ütés Majka boksz Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Majka lesz Friderikusz Sándor legújabb hálópartnere, aki a műsor felvételén pofon vágta a műsorvezetőt.

Nem kell megijedni, azért nem volt túl nagy az az ütés, és nem is volt komoly az egész, hiszen csak kedvenc hobbiját mutatta meg Majka Friderikusznak – adta hírül a Hír24.

Fridi legújabb műsorának, ami az Összezárva Friderikusszal címet viseli, az a lényege, hogy a műsorvezető 24 órát tölt együtt ismert emberekkel egy stúdiólakásban, hogy jobban megismerje őket. Gesztesi Károly után a következő vendég Majka volt.

A rapper bevitte a bokszkesztyűit a stúdióba, hogy öklözzenek egy kicsit Fridivel, aki azonban meglehetősen rettegett az ütésektől. Végül csak egy apró kis suhintás érte csak a műsorvezetőt, amelyre a következőképpen reagált: „ez nagyon nagy volt!"

A teljes műsort vasárnap este láthatod a Tv2 műsorán!

Friderikusz Sándor vallomás

A televíziós műsorvezető azt állítja, mióta él, magányra van kárhoztatva. Gyerekkorában is magának való volt, ez felnőttként sem változott meg. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.