Nagyon kínos! Élő adásban bakizott Váczi Gergő

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Váczi Gergő TV2 műsorvezető Tápai Szabina baki bemutatás reggeli műsor Fem3Café vendég élő adás Tomán Szabina Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden műsorvezető rémálma, hogy rossz néven mutatja be vendégét. A TV2 FEM3 Café egyik adásában pontosan ez történt. Videó.

Ciki bakit vétett Váczi Gergő a FEM3 Café reggeli műsorban. A műsorvezető Vajna Tímeával együtt fogadta Árpa Attila feleségét, Tomán Szabina modellt, akit a kézilabdázó Tápai Szabinaként mutatott be a kamerák kereszttüzében, élő adásban.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Élő adásban kért bocsánatot Hódi Pamela Berki Krisztiántól – videó!http://www.life.hu/bulvar/20150424-hodi-pamela-elnezest-kert-az-eden-hotel-elo-adasaban-berki-krisztiantol.htmlZavarba ejtő felkonferálás: a műsorban kért bocsánatot lánya apjától Hódi Pamela.TV + BulvárOrigoKínos szemfestés, rémisztő ajkak - A Met-gálák legdurvább sminkbakijaihttp://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-szerint-ezek-voltak-a-met-galak-legroszabb-sminkjei.htmlMár csak néhány nap van a New York-i Metropolitan Múzeum gálájáig, ami minden évben az egyik legnagyobb volumenű vörös szőnyeges esemény - a Metre ugyanis sokkal különlegesebb ruhákat és sminkeket választanak a hírességek, mint mondjuk az Oscarra. Reméljük, idén sem lesz ez másként, nosztalgiázásképp pedig Larion Oscar sminkmester elárulja, kik követtek el kisebb és nagyobb sminkbakikat az utóbbi években. TrendAFPKínos! Koncert közben esett ki Britney Spears műhajahttp://www.life.hu/news/20150304-koncert-kozben-esett-ki-britney-spears-muhaja-las-vegasban.htmlKínos pillanatokat élt meg nemrégiben Britney Spears.NewsOrigoBerki Krisztián élő adásban előkapott százezer forintot a zsebébőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150407-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-szazezer-forintot-vett-elo-a-zsebebol.htmlAzt eddig is sejtettük, hogy Berkinek valószínűleg nem két lyukas húszforintos van a tárcájában. Az Éden Éjjelben viszont megmutatta, mennyire mélyre tud nyúlni nadrágja zsebében. TV + Bulvár--Élő adásban összepisilte magát a riportalanyhttp://www.life.hu/news/20150425-osszepisilte-magat-a-riportalany-a-teveben.htmlEgy gyilkosság ügyében kérdeztek egy lányt, aki szemtanúja volt az esetnek. De szegénynek éppen más gondja volt...NewsThinkstockDe kínos! Saját testvérét szedte fel Tinderenhttp://www.life.hu/intim/20150424-sajat-testveret-szedte-fel-tinderen.htmlA testvérpár szülei válása óta nem tartották a kapcsolatot egymással, gyerekként találkoztak utoljára, majd egy véletlen folytán egymásra akadtak, bár nem éppen úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.