Különleges kis tehetségek Az ének iskolájában: Az osztályelső Horváth Alexandra lett

Forrás: TV2 -
Caramel Hajós András TV2 tehetséggondozás Underground Az ének iskolája Ördög Nóra Szulák Andrea Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermek tehetséggondozó ötödik adásában, három különc diák produkcióján akadt meg a szemünk. Az biztos, hogy a jövő amorózója, és underground énekesnői már megvannak.

Nagy volt az izgalom, Az ének iskolája anyák napi műsorában, ahol minden nebuló színpadra lépett. A meghatódás helyett, nálunk most azok a produkciók okoztak meglepetést, amelyek kicsit kilógtak a sorból.

Forrás: TV2

Nagy Bogi, már most saját stílussal rendelkező kis énekesnő, aki bármelyik underground színpadon megállná a helyét. A francia „Voyage voyage" című dal nagyon jól állt a kislánynak. Produkciójával elringatott minket, és napsugaras hangulatot varázsolt a színpadra. „Nagyon csíplek, mert neked már most van egy saját egyéniséged" – mondta Szulák Andrea, akitől Caramel vett át a szót. „Csak ülök, és nagyon büszkének érzem magam, rengeteget fejlődtél, utánozhatatlan a stílusod" – mondta a lány tanára.

Forrás: TV2

Nagy Juli, Cyndi Lauper „Girls Just Want To Have Fun" dalával csalt mosolyt az arcunkra. A kislány olyan laza volt a színpadon, mint egy vérprofi sokat tapasztalt énekes. Dinamikus előadásával, nálunk az ő produkciója csillagos ötöst ért. Igazi csajos cukiskodós dalt láttunk, amivel a tanár kar is maximálisan elégedett volt. „Nem gondoltam, hogy ebből a retro gumikacsa nótából, ilyen jópofa dalt csinálsz" – mondta Szulák Andrea, Hajós András pedig rávágta: „Színésznőként is megmutatkoztál és pont az, a számomra ellenszenves érzés tűnt el a dalból, amitől az eredeti előadó előadásában kirázott a hideg."

Forrás: TV2

A kis amorózó, De Re Attila Luigi már az első énekhangok után lenyűgözött minket laza előadásmódjával. Pár év és biztos, hogy a női szíveket ostromolja majd a fiú, akiben olasz vér csörgedezik. Luigi azt is elárult, dalát anyák napja alkalmából, édesanyjának küldi, remélve, hogy a produkció láttán anyukája, megbocsátja neki a csínytevéseit. A terv bejött a zsűri és anyuka is elégedett volt a kis csibésszel.

Forrás: TV2

Az osztályelső immáron másodszorra, Horváth Alexandra lett, aki ezúttal magasabbra tette a lécet és önmagát túlszárnyalva énekelt. A produkció közben egy igazi dívát láthattunk, és amikor az utolsó dallam is elhallgatott, újra egy kislány állt a színpadon. „Olyan mintha az egész korosztályodért énekelnél, jelezve, hogy ti még tudtok és akartok is tenni a világért" – mondta Caramel. A kislányra tanára, Szandi nagyon büszke volt „Még az arcmimikádon is látszott, hogy mennyire átéled a dalt, teljesen belekerültél az előadásba."

A félévi vizsga, második helyezettjei holtversenyben: Nagy Bogi, Varga Norbi és Varga Dávid lettek, a harmadig helyezett pedig Lentulay Krisztián lett.

Kifogott az olasz iskola Az ének iskolája olasz tanulójánhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kifogott-az-olasz-iskola-az-enek-iskolaja-olasz-tanulojan-luigin.htmlHihetetlen olasz temperamentummal van megáldva Luigi, Az ének iskolája kis versenyzője. A magyar édesanyával, olasz édesapával rendelkező kissrácon mégis kifogott az olasz oktatási rendszer. TV + Bulvár--Rosszul lett az izgalomtól Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150424-rosszul-lett-az-izgalomtol-az-enek-iskolaja-versenyzoje-nemeth-david.htmlAnnyira izgult a fellépés miatt Németh Dávid, hogy rosszul lett a színpadon. Szerencsére még előtte remekül elénekelte a dalát, de utána már nem bírta magát tartani. TV + BulvárOrigoAz ének iskolája: Letörölte Szulák a mosolyt tanítványa arcárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150417-az-enek-iskolaja-letorolte-szulak-a-mosolyt-tanitvanya-arcarol.htmlBejutni sem volt könnyű a TV2 tehetséggondozójába, az első nyilvános megméretés pedig még újabb izgalmakat rejtett. Vajon szigorúak lesznek a tanárok, és saját tanár kizárólag ötössel értékelheti a diákját? TV + BulvárOrigoEgymásba szerettek Az ének iskolája tanulóihttp://www.life.hu/bulvar/20150418-egymasba-szerettek-az-enek-iskolaja-tanuloi-gyuris-luca-es-janca-aron.htmlJanca Áron a a tanári kar elé egy szerelmes dallal állt, amit mindenki meglepetésére az osztály legszebb lányának énekelt. TV + BulvárOrigoSúlyos lovasbalesete volt Az ének iskolája diákjánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150417-sulyos-lovasbalesete-volt-az-enek-iskolaja-diakjanak.htmlCaramel egyszerűen őstehetségnek nevezte Győrfi Dzsenifert, aki teljesen elvarázsolta hangjával a zsűrit. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta sem mer lóra ülni.TV + Bulvár--Befoghatatlan Az ének iskolájahttp://www.origo.hu/teve/20140604-befoghatatlan-az-enek-iskolaja.htmlEgyedüli műsorként ment 1,5 millió néző fölé. Heti nézettség.Tévé

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.