Összezárva Friderikusszal TV2 Friderikusz kacagás Majka móka Friderikusz Sándor rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes elárulta, hogy volt már egy közös estéjük, ami hajnalig tartott, és mókába, kacagásba fulladt.

Az Összezárva Friderikusszal következő adásában Majka lesz az, aki borzolja a műsorvezető idegeit. A rapper elárulta, nem félt az összezártságtól.

„Igazából mindenki retteg tőle. Volt már közös esténk, ami mókába és kacagásba fulladt. Nem ijedtem meg a lehetőségtől, örülök, hogy Friderikusz Sándor kíváncsi rám" – mondta Majka.

Hódi Pamela: "Mindenki önkielégít"http://www.life.hu/bulvar/20150430-hodi-pamela-szerint-mindenki-vegez-onkielegitest-az-eden-hotelben.htmlHódi Pamela rájött a megoldásra. Az Éden Éjjel műsorvezetője szerint a játékosok úgy bírják ki hetekig a szex nélküli életet, hogy önkielégítést végeznek. TV + Bulvár--Íme, Aurelio helikopterezése á la Éden fiúkhttp://www.life.hu/bulvar/20150430-eden-loki-es-eden-bence-megtancoltatta-peniszet.htmlMáshogy már nem is illik bulizni valóságshow-ban, mint meztelenül vagy pénisz-helikopterezve. Utóbbi akkor jó, ha lobog. TV + Bulvár--Nyertes Zsuzsa alaposan rákészült a vetkőzésrehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-nyertes-zsuzsa-alaposan-rakeszult-a-vetkozesre.htmlMinden színésznőnek komoly kihívást jelent, ha vetkőzős szerepre kérik fel. Így volt ezzel a Nyertes Zsuzsa is, aki komoly testkezelésbe kezdett, hogy ne kelljen szégyenkeznie a színpadon.TV + Bulvár--Nádai Anikó megint kiakadt http://www.life.hu/bulvar/20150430-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-megint-kiakadt-mert-hamis-hireket-kozoltek.htmlA terhes kismamát ismét rosszul érintették a róla szóló pletykák, amiket egy kamu oldalra írt ki valaki. Nádai Anikót felháborítja, hogy többen visszaélnek a személyiségével.TV + BulvárRTLKLUBŐssejtbotrány: Fásy Ádámot 7 millióra büntettékhttp://www.life.hu/bulvar/20150430-fasy-adamot-zeneszt-7-milliora-forintra-buntettek-az-ossejtbotrany-pereben-a-zenesz-a-tv2-mokka.htmlFásy Ádám a TV2 Mokka adásában elmondta, a vádpontokat ő csak a tárgyaláson ismerte meg, és az elsőfokú ítélet ellen fellebbeznek ügyvédjével.TV + BulvárMTIHajdu Steve trükkel érettségizett lehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-hajdu-steve-trukkel-erettsegizett-le.htmlA közelgő érettségik alkalmából Hajdu Steve elmesélte, milyen trükkel sikerült letennie a vizsgát.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.